nlc.hu
Aktuális
Hogyan lehetne öt évet fiatalodni?

Hogyan lehetne öt évet fiatalodni?

Megint eltelt egy esztendõ, ismét öregedtünk egy évet. De csak akkor, ha nem teszünk ellene! Pedig nem kell sokat bíbelõdnünk: könnyû testgyakorlatokkal és szépségápolási trükkökkel érhetõ el a csoda – pillanatok alatt szebbnek és karcsúbbnak érezzük magunkat.

Márpedig ez nyomban sugárzóvá teszi a megjelenésünket. A bőr kisimul, az arc kipirul, a ráncok eltűnnek, a narancsbőr – mintha soha nem lett volna. Ráadásul mindez minimális ráfordítással!




 
Három perc

Simább arcbőr


Akik, akárcsak kezdőszinten is, végeztek már jógagyakorlatokat, tudják, milyen jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre a gyertyaállás. Felfrissíti a vérkeringést, és ezáltal máris több oxigénhez jutnak a sejtek. A gyakorlat ugyanakkor működésbe hozza a hormonmirigyeket, s ennek köszönhetően megsokszorozódnak az öregedést gátló hatóanyagok. A hatás nyomban érzékelhető: az arcbőr máris kisimul, és friss, rózsás színárnyalatot kap. A gyakorlat egyszerű: hanyattfekvés, térdeket a mellhez húzni, kezekkel a hátat megtámasztani. Lábat a függőleges helyzet eléréséig hosszan kinyújtani, kezeket pedig lassan a váll-lapockákhoz vinni.



Egy perc

Izgató dekoltázs

Koffeintartalmú hatóanyagok alkalmazásával a nyak és a mellek közötti részt rövid idő alatt ruganyossá és egyúttal feszessé tehetjük. A krémet úgynevezett dobmasszázzsal optimálisan bedolgozhatjuk a bőrbe: ez annyit jelent, hogy ujjheggyel keresztben-hosszában elkenjük az anyagot, majd az ujjakkal egy percig dobolunk a dekoltázson.







Tizenöt perc


Karcsú combok

Vízzel kevert algás pépet kenünk a felsőlábszárra, majd átlátszó fóliával szorosan bepólyáljuk a combokat. Tizenöt perc után jéghideg vízzel lemossuk a pakolást. A salakanyagok és a nyiroknedvek az algák által keltett mikrocirkuláció következtében hamarabb lebomlanak, a láb karcsúbb, feszesebb és simább lesz.






Két perc


Hidratálás

Hideg, alkoholmentes arcvízzel átitatott pamutzsebkendőt az arcunkra és a homlokunkra helyezünk, és két percig várunk, hogy a fáradtság okozta kisebb ráncok, gyűrődések felszívódjanak. Ugyanezt vattapamacsokkal is megtehetjük, az SOS-kezelést kiterjesztve a szemhéjakra, a halántékra és a száj környékére. A hidratálásnak köszönhetően, megújulnak a fáradt bőrsejtek, s a ráncok máris eltűnnek az arcunkról.






Tíz perc

Fénylő szemek

A fáradtságtól kivörösödött, könnyező szemet a gyógyszertárakban kapható tetrycolin alapanyagú cseppekkel újra fénylővé és varázslatossá tehetjük. A cseppek összehúzzák a hajszálereket, hogy a lélek tükre szelíd nyugalmat áraszthasson.


Tíz perc

Lapos has

Naponta háromszor, fél órával evés előtt igyunk meg egy pohár meleg gyömbérteát! Ez felgyorsítja az anyagcserét, és kiöblíti a salakanyagot a szövetekből. Ezenkívül segíti az emésztést, és csillapítja a farkasétvágyat. Az elkészítéséhez két szelet friss gyömbérgyökeret fél liter vízben tíz percig főzünk, majd a főzetet egy termoszkannába szűrjük. A folyadékot citromlével ízesíthetjük.
Hogyan lehetne öt évet fiatalodni? – II. rész>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top