nlc.hu
Aktuális
Dekoltázsvarázslat

Dekoltázsvarázslat

Krémekkel, kúrákkal, pakolással, masszázzsal és egy kis csalással mindenki széppé, szemet gyönyörködtetõvé varázsolhatja a dekoltázsát.

Nyáron, a bikini és a vállpántos ruhák szezonjában hamarabb eszünkbe jut, hogy a nyak és a mell közötti testrészünknek is több kényeztetésre van szüksége, ám télen hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. Amikor aztán eljön a báli szezon ideje, és elővesszük a mélyen kivágott estélyinket, azonnal szembetűnik a mulasztásunk. De néhány hatásos trükkel gyorsan jóvátehetjük hibánkat.






Sokkoljunk!

Reggelente “sokkoljuk” magunkat és a bőrünket! A zuhany alatt állva először hideg vízsugárral ébresszük a pórusokat, de figyeljünk arra, hogy a permet gyengéden érintse a bőrt! A mellet is zuhanyozzuk körkörös vízsugárral, utána váltsunk melegre, majd végül ismét jöhet a hideg zuhany! A váltótus elősegíti a vérkeringést, hatására a bőr feszessé és rózsás árnyalatúvá válik.


Masszírozzunk!

Hasonló hatást érhetünk el a nyomkodó masszírozással is. Az ujjainkat kissé feszítsük szét, és helyezzük a kulcscsontokra! Öt másodpercig rányomjuk, utána centiről centire továbbhaladunk, és megdolgozzuk az egész dekoltázs területét.






Háton fekve


Nem mindegy, milyen testhelyzetben alszunk. Az évek előre haladtával a bőrünk sokkal érzékenyebb lesz, könnyebben “gyűrődik”. Figyeljük meg, milyen lenyomatok maradnak rajtunk, ha hasra fordulva alszunk egész éjjel. Próbáljunk meg inkább a hátunkon feküdve pihenni! Így elkerülhetjük, hogy mély ráncokat fedezzünk fel magunkon ébredés után. Ha nem érezzük kényelmesnek ezt a pozíciót, akkor forduljunk az oldalunkra, hiszen az még mindig kíméletesebb, mint a hason fekvés. Napközben is ügyeljünk a tartásunkra: a vállak mélyen leszorítva, a has behúzva – ettől a dekoltázson a bőr automatikusan megfeszül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top