nlc.hu
Aktuális
Tavaszi szépségkalendárium – II. rész

Tavaszi szépségkalendárium – II. rész

Március 12.: A tavasz illata

Itt az ideje, hogy körülnézzünk a tavaszi illatpiacon, és beszerezzünk egy légiesen friss, virágos kölnit. Aki nem akarja ugyanazzal illatosítani magát nappal, mint este, annak találták ki a duo illatváltozatokat, amikor egyszerre szerezhetjük be ugyanannak a parfümnek a randi és az üzleti változatait.

Illatvásárlási alapszabály:

•  az orrunk három illat kipróbálása után elfárad, nem tud többet megkülönböztetni,



•  ne papírcsíkon próbáljuk ki az illatot, hanem a csuklónk belső felén, mert az egyéni pH-értékünktől függően itt másként hat,



•  illatvásárlásra a legideálisabb a délelőtt tíz és a délután tizenhét óra közötti időtartam. Szaglóreceptoraink ekkor a legérzékenyebbek.

Március 13.: A szőke visszatérése

Elérkezett az idő, hogy újítsunk valamit a frizuránkon is. A hagyományokhoz ragaszkodók húzzanak a fejtetői és a homlokba eső tincsekbe az eredeti hajszínüknél egy-két árnyalattal világosabb vagy sötétebb csíkot! A bátrabbak válogassanak a szőke hajfestékes dobozok között, mert újra hódít az angyali nőiességet sugárzó szín. Divatos lesz a világosszőkébe húzott ezüst és platina, a középszőkébe festett arany és méz, a sötétszőkébe pedig a réz és a gesztenye árnyalata.

Március 16.: Vitamindopping

Az ampullakúrák igazi doppingot jelentenek a bőrnek. Ellátják vitaminokkal és tápanyagokkal, sőt – öregedést gátló anyagaiknak köszönhetően –, a környezeti ártalmak miatti károsodásokat is tompítják.

Próbáljuk ki a shiatsu masszázst, amely elűzi a tavaszi fáradtságot, és energiával látja el testünket, lelkünket!

Ha túlságosan sápadtak vagyunk, akkor jöjjenek az önbarnítók, amelyeket mindig száraz és zsírtalan bőrre ajánlott felvinni! Külön termék kapható az arcra – mely krémesebb, táplálóbb –, míg a lotion állagú a testet színezi. A nyakat és a dekoltázst mindig az arcra szánt készítménnyel kenjük!

Március 21.: Topformában

Aki szépségkalendáriumunk szerint kényeztette magát, az igazi tavaszt már szépsége teljében köszöntheti; minderre a koronát a fürdőszobájában kialakított wellness-oázissal teheti fel. Csukjuk be a fürdőszoba ajtaját, nyissuk ki a forróvizes csapot, tegyünk egy kis tálkába aromaolajat, és az illatos párában nyúljunk el egy dúsan habzó kádban, majd a ceremóniát fejezzük be langyos testolajos masszázzsal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top