Aktuális

Az elsõ randevú – Készülõdés és izgalmak

(Rohangálva a fürdõszoba és a szekrény között) Jaj, mégis elõbb kellett volna hazaérnem, akkor most bõven lenne idõm készülõdni! Mindegy, most már ez van, ha jól összehangolom a teendõket, még sikerülhet.




Először is végiggondolom, mit vegyek fel, aztán majd sminkelek, de akkor… Nem jó, inkább először irány a kád, majd ott kitalálok mindent! Jaj, annyira jó lenne, ha minden rendben menne! Ez a pasi nagyon kedvesnek tűnik, és nem annyira rámenős. Talán vacsorázni megyünk, vagy előbb kicsit sétálni, de nem hiszem, ahhoz hideg van. Viszont, akkor mégis rövid szoknyát húzok, legfeljebb fázom egy picit, sebaj. És szolid smink. Úúúú, a hajamat már nincs időm megmosni, nem baj, majd feltűzöm. Na és persze, én is nagyon kedves leszek, amúgy is az vagyok, de nem leszek túl szende, bár azért azt sem akarom, hogy tisztára szakmai beszélgetésbe bonyolódjunk. Attól, hogy az értekezleten mindig találkozunk, még nem kell a benti dolgokról cseverészni. Inkább az érdekelne, hogyan él. Te jó ég, remélem egyedül él, mert ha kiderülne, hogy barátnője van… Nem, ez nem lehet, mert akkor bennem egy világ dőlne össze…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top