nlc.hu
Aktuális
Hawaii a fürdõszobában – izgalmas II. rész

Hawaii a fürdõszobában – izgalmas II. rész





AVON Bronze spray



Barnulási idő: egy óra. Eredmény: természetes barnaság. Különlegessége: a legérzékenyebb bőrűek is használhatják; puhítja a bőrt; a flakon fejjel lefelé tartva is használható.







Clinique Self-Sun Body Quick Bronze

Barnulási idő: huszonöt perc. Eredmény: karamella és kávé árnyalatú bőrszín: Különlegessége: a csokoládészínű zselét látjuk, hova kenjük; a karamell és a csillámpala azonnal bronzos fényt ad.









Hawaiian Tropic arcbarnító krém és testbarnító lotion

Barnulási idő: két óra. Eredmény: aranyos barnaság. Különlegessége: trópusi növények, gyümölcsök, és nedvességet adó, nyugtató aloé vera kivonat.






Estée Lauder Go Tan arc- és testbarnító kendők


Barnulási idő: egy óra. Eredmény: közepesen barna bőrszín. Különlegessége: hyaluronsav, amely extra adag nedvességet juttat a bőrbe.


Estée Lauder Go Bronze lábbarnító

Barnulási idő: másfél óra. Eredmény: bronzos ragyogás. Különlegessége: szilikonzselé emulzió, amelytől a láb úgy néz ki, mintha barna selyemharisnya lenne rajta.




L’Oréal Plénitude Sublime Bronze

Barnulási idő: egy óra. Eredmény: napbarnított hatás. Különlegessége: AHA-tartalom, ami eltünteti az elhalt hámsejteket; tizenkét órán át tartó hidratálás.







Nivea Sun Önbarnító Spray

Barnulási idő: két óra. Eredmény: tejeskávé és bronzbarna bőrszín. Különlegessége: frissen vágott fű és óceán illata; magas E-vitamin tartalom.



A barna bőr pszichológiája

Kozmetikai statisztikai felmérések szerint a nők nyolcvankilenc százaléka érzi magát fiatalabbnak, energikusabbnak és vonzóbbnak akkor, ha lebarnult a bőre. Mindennek oka, hogy a barna bőrszín szexi, optikailag karcsúsít, és napjainkban az egészség, a fittség és az ápoltság szimbóluma. De nem mindenki szeret napozni vagy szoláriumozni, ezért az önbarnítók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és egyre többet tudnak.





Pirulával piruljunk


Amíg nem jön el a jó idő, hogy kifeküdhessünk a napra, addig tökéletesen megfelelnek az önbarnítók, de azért mégiscsak az az igazi, ha a tengerparton sülünk le. De, hogy a kellemesnek induló nyaralásból ne égési sérülésekkel térjünk haza, az kell, hogy fokozatosan szoktassuk magunkat a naphoz.

Vagy az, hogy már időben elkezdjük szedni a Tan Optimizert. A pirula már akkor melanintermelésre serkenti a bőrt, amikor még nem is éri napsütés, ezáltal napozás közben megvéd minket a leégéstől. A frissen szerzett barnaságunkkal pedig tovább büszkélkedhetünk, mert nem kopik le olyan hamar, mint a hirtelen lesülésből eredő pirosbarnaság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top