nlc.hu
Aktuális
Tisztogatás – még egyszer

Tisztogatás – még egyszer

Olvastam a március 5-i számban a "Tisztogatás" címû cikket, amelyben azt írja, hogy a rossz magaviseletük miatt a kamaszokat nem szabadna büntetni, kirúgni.




Én a gimnázium első osztályába járok, és nálunk is vannak hasonló gondok, hogy az órát a rossz magaviselet miatt nem lehet rendesen megtartani. Ön milyen módszert javasolna, amellyel órát is lehetne tartani, de nem feltétlenül a kirúgás és a kipécézés? Én is úgy gondolom, hogy nem kellene ilyen módszereket alkalmazni, de különben az órát nem lehet megtartani. Nálunk már volt olyan, hogy a fiúk hangosan zenét hallgattak a tanórán, ki-bejárkálnak, s ha valaki nem jön be az órára, annak semmi következménye. Míg a másik órán nyugi van, csend, mindenki ott van. Ön mit tudna tenni ez ellen, hogy némelyik órán olyan állapotok vannak, hogy nem lehet tanítani? Ön hogy venné rá a már majdnem felnőtt gimnazistákat, hogy maradjanak legalább csendben?
Tisztogatás II. – válasz>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top