nlc.hu
Aktuális
Testre és lélekre ható illattár – értékelés

Testre és lélekre ható illattár – értékelés

Értékelés

a. Romantikus

Imádja a természetet, fantáziájának szinte semmi sem szab határt, élvezni tudja az élet apró szépségeit is. A virágos, enyhén édeskés illatok passzolnak önhöz, amelyek hangsúlyozzák a női lélek melegségét.

Illatajánlat





Estée Lauder Pleasures Intense – ritka és értékes virágok csokra, fényűző nyugalommal és melegséggel ajándékozza meg viselőjét.

Clinique Happy Heart – a szív gyengéd húrjait pendíti meg a kissé testes virágillat, a vad karottavirág aromája teszi egyedivé.

b. Trendi

Divat dolgában mindig egy lépéssel előbbre jár. Tudja, mit viselnek a világsztárok, a környezetében élő nők közül sokan önt akarják lekopírozni. Önnek nemcsak az aroma fontos, hanem az üvegcse is, mely legyen jól kézbe vehető, de szép is.

Illatajánlat





Lacôste pour Femme
– sugárzó, energikus illat, melyet a himalájai cédrusfa, az iráni jázmin és a perui heliotropvirág kivonata tesz felejthetetlenné.

Paco Rabanne Ultraviolet Liquid Crystal – a görögdinnye, az ibolya, és a jázmin ámbrakristályokon nyugszik, így az illat később is jól érvényesül.

c. Érzéki

Amit tesz, azt megfontoltan teszi. Parfümök esetében a keletiesen érzéki illatokat kedveli, ő maga is érzelmekkel közelít a barátaihoz, munkájához, vagy éppen a szórakozáshoz. Imádja a természetet, és át tudja adni magát a pillanat varázsának.

Illatajánlat
 





AVON Pink Suede – az antilop bőre, a kasmírfa és az ámbra hangsúlyozzák ki az abszolút nőiességet és érzékiséget.

Laura Biagiotti Laura – édes vanília, átható zafírkék íriszek, valamint sötétzöld páfrányok teszik pikánssá és bujává az illatot.

d. Üzleties

Pontosan tudja, mit akar, és azt meg is szerzi magának. Nem rejti véka alá a vágyait, nem akarja, inkább biztosra megy, és szavakba önti azt, amit szeretne. Érzései őszinték, és ez megmutatkozik abban is, hogy a letisztult, erőt sugárzó illatokat kedveli.

Illatajánlat





Carolina Herrera 212 H2O
– az amerikai divatdiktátornő idei hűs érzést és felfrissülést hozó illatát bambis üvegbe zárta. A citrusok, a vízi virágok és a gyömbér elegye a világ forró táján is azonnali felfrissülést hoz, erőt ad.

Ralph Lauren Glamourous – a luxust és az eleganciát a gyümölcsvirágok aromájába kevert ritka fűszerek adják, ettől válik időtlenné és élénkké.

e. Sportos

A mozgás valóságos életelixírt jelent önnek, a természetből újra feltöltheti energiáit. Leginkább sportos holmikban érzi jól magát, illata a természetességet hangsúlyozza, és fontos, hogy ez a lelkét könnyűvé tegye, akár a tavaszi szellő

Illatajánlat





Oriflame Freya
– az északi természet eszenciája: pompásan keveredik az ózon tisztasága, a napsugarak vibrálása, a fjordok mentén szirmaikat bontó virágok és a nagy kövek alatt megbúvó mohák aromája.

The healing garden waters – kizárólag vízben nevelt növények esszenciái találhatók benne, melyek legtisztább és legtermészetesebb formájukban hatnak.

Tippek a vásárláshoz

•  A bőr összetétele – zsírossági és savassági szintje – napjában többször is változik, ezért ajánlott az illatot a vásárláskor a csukló belső felén kipróbálni.

•  Száraz bőrről a parfüm hamarabb elillan, míg a zsírosabb bőrűek hosszú ideig érezhetik hatását.

•  Parfümvásárlásnál csak egy perccel a kifújás után szagolja meg az illatot.

•  Soha ne dörzsölje, vagy simogassa a parfümöt a bőrbe, mert összetöri az illatmolekulákat, és ez megváltoztatja a kompozíciót.

A humor illata

Egy csepp humor a kőkemény férfivilágban – a Monsieur Balmain a múlandó vígság fuvallata, amelyet a gyümölcsök, a virágszirmok, egy kis citromfa-mag és szerecsendió tesz választékossá, és a férfit humorossá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top