nlc.hu
Aktuális
Nyári életmód horoszkóp II.

Nyári életmód horoszkóp II.





Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)


Jól érezheti magát: Ahol pezseg az élet! A csíkos napernyő védelme alatt lustálkodhat a kényelmes nyugágyon. Nagyokat sétálhat a parton, bóklászhat a kikötőben, és kiülhet fagylaltozni egy forgalmas utca buja növényekkel övezett kávézójának teraszára. Aztán este sorra kerülhetnek a legjobb butikok és mulatók…

Ajánlott gyógyvizek: Szombathely, Hajdúszoboszló, Bükkfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Ne figyelje az idén nyáron megszállottan a testsúlyát, és ne kezdjen drasztikus diétába, vagy éhségsztrájkba, mert a koplalás csontritkulást kiváltó tényező. Ráadásul, aki nem eszik, annak az agytekervényei is csikorogva forognak!

Váltson stílust: Védje kobakját a nap káros sugaraitól kis, háromszögletűre kötött kendővel, ami ráadásul pompásan áll önnek. Nyaraláskor viselje feltűzve vagy összefogva a haját, este pedig a loknik, hullámok fejezik ki még jobban cicás arckifejezését.






Szűz (VIII. 24. – IX. 23.)


Jól érezheti magát: Nézzen körül most a lakóhelye vagy hétvégi házának környékén, mert vannak még felfedezetlen területek. Tegyen bicikli- vagy gyalogtúrákat. Ha szeretné megismerni a nagyvilágot, akkor olyan úti célt válasszon, amely a tanulmányaihoz, vagy a munkájához kapcsolódik.

Ajánlott gyógyvizek: Tótkomlós, Sikonda, budapesti Római fürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Kezdje a napot hasizom gyakorlatok végzésével, az első nap csak tíz felüléssel, aztán minden másnap hárommal emelje a sorozatszámot. Ugyanis, ha erősíti a hasizmát, nem fog fájni sem a dereka, sem a háta, mert ez az izom vállalja a nagyobb terhet a test tartásában.

Váltson stílust: A sötétkék, barna, khaki vagy fekete ruhadarabokat cserélje pasztell vagy élénk színekre, és fiatalítson. Jöhet a Botticelli rózsaszín, a Picasso piros, az atlanti kék, esetleg a toszkán zöld árnyalatai.







Mérleg (IX. 24. – X. 23.)


Jól érezheti magát: Nem kell messzire utaznia ahhoz, hogy boldog legyen: szabadtéri színházi előadás, gyertyafényes vacsora, vagy üldögélés a teliholdas, vanília illatú éjszakában. Ha mégis felkerekedik, olyan helyre menjen, ahol egyszerre hódolhat művészi és szépérzékének, mint amilyen a párizsi Louvre, vagy a milánói Scala.

Ajánlott gyógyvizek: Harkány, Miskolctapolca, budapesti Lukács gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Ön és családja érzékenyebb a fertőzésekre az idén, ezért figyeljen arra, hogy külön vágódeszkát, kést használjon a nyersanyagokhoz és készételekhez. Az étteremben bátran küldje vissza a langyos ételt, a konzerv maradékát ne tárolja a dobozában. Még a kutyáét, macskáét sem!

Váltson stílust: Öltözködésében és kiegészítőiben játsszák a főszerepet a természetes anyagokat, mint amilyen a len, a parafa, vagy a gyékény. Nagyon jól mutatna finom kis kacsójában a szalma táska, futóművein pedig a gyékénypapucs.







Skorpió (X. 24. – XI. 22.)



Jól érezheti magát: Bármenyire vágyik a nyugalomra, mégis olyan helyre utazna, amely tele van izgalommal. Szívesen ellátogatna a mesés keletre, vagy a tenger mélyén búvárkodna, korallzátonyok között úszkálna, léghajóba szállva emelkedne a magasba. S ha lehetne, még a vitorlázó repülést is megkockáztatná…

Ajánlott gyógyvizek: Mezőkövesd, Sárvár, Újpesti gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Az idén nyáron ön áll a fókuszban, ami a természet legkisebb teremtményeire, a rovarokra is vonatkozik. A méhcsípésre tegyen hagymakarikát, a szúnyogcsípést dörzsölje be szappannal, az egyéb, szúró rovarcsípést pedig sokkolja jégkockával.

Váltson stílust: Szenvedélyes természetét jól tükrözi, és a misztikum aurába burkolja önt az egyenes vonalú frizura, melynek csokoládébarna színébe krémes szőke csíkokat húzasson.







Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)


Jól érezheti magát: Az lenne a legjobb, ha rokonlátogatásra indulna, vagy a régen látott ismerőseit keresné fel. De pompásan érezheti magát az idén az otthonában, nyaralójában is, ahol a szomszédokkal kerti partit, vagy közös bulikat szervezhet.

Ajánlott gyógyvizek: Cserkeszőlő, Balf, budapesti Király fürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Csak nyugodtan engedje ki a hangját, ne nyelje le a mérgét, különben az elfojtott érzelmek nemcsak a vérnyomását emelhetik, vagy felboríthatják hormonháztartása egyensúlyát, hanem még a nyaki verőerét is megvastagíthatják!

Váltson stílust: A strandon, a fürdőruha fölött ne sortot, vagy hosszú trikót, hanem sarongot – derékon megköthető, nagy, színes kendőt viseljen –, amely sejtelmessé teszi, és a férfiak fantáziáját azonnal beindítja.








Bak (XII. 22. – I. 20.)

Jól érezheti magát:
Töltheti a szabadidejét a vízparton, de csak akkor válik emlékezetessé a nyaralás, ha a programjában szerepel múzeumlátogatás, vagy a múlttal, a történelemmel kapcsolatos elfoglaltság. Különleges izgalmat tartogatnak a hegymászások, a vulkántúrák és a felvonókkal való közlekedések.

Ajánlott gyógyvizek: Igal, Tiszaföldvár, Csepeli Strandfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Vegye az irányt a természet felé. Szedjen pipacsot, amelynek piros szirma a legpompásabb a nyári megfázás, a légkondicionáló okozta betegségek, és köhögés elleni szer: 15 g pipacsszirmot forrázzon le fél liter vízzel, 20 percig áztassa, majd kétóránként egy evőkanálnyit vegyen be belőle.

Váltson stílust: Közepesen hosszú, kicsit tépett, egyenesre szárított frizura, amit otthon is könnyen elkészítheti, és ami hangsúlyozza az ön hűvös stílusát. Napszemüvege legyen klasszikus vonalú, ovális formájú és fekete, olyan, mint egy rejtőzködő hollywoodi sztáré.








Vízöntő (I. 21. – II. 19.)


Jól érezheti magát: Az egzotikus helyek keltik fel az érdeklődését, amelyektől saját magát is különlegesnek érzi. Egy kis szigeten, vagy a tenger partján is jól esne a pihenés, ha van ott valami extra szolgáltatás, például vízisí vagy ejtőernyőzés a vízbe, esetleg a hotel sármos recepciósa…

Ajánlott gyógyvizek: Bükkszék, Fertő-tó, budapesti Gellért gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Javítja a memóriáját, és könnyebben tanul, ha öt-öt másodpercig ritmikusan jobbra és balra, majd előre és hátra ingatja a fejét. Ez a gyakorlat fejleszti az intuíciót, ráadásul bárhol, bármikor elvégezhető.

Váltson stílust: Széles karimájú szalmakalap, amelyet ha levesz, minden tekintet a frizurájára irányul. Boszorkányosan göndör fürtöket kukac-csavarókkal érhet el, és provokálhat raszta fonatokkal, aszimmetrikus fazonnal, esetleg vadító színárnyalatokkal is!








Halak (II. 20. – III. 20.)


Jól érezheti magát: Nyugodt, csendes, a város zajától, a stressztől távol eső helyen. Lehet az egy lakatlan sziget, vagy nehezen megközelíthető öböl, esetleg a hegy tetején, magányosan álló házikó, amelynek ablakai az óceán végtelen vízére tekintenek.

Ajánlott gyógyvizek: Csorna, Békés, Nyíregyháza, Pesterzsébeti gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Vegye fel az étrendjébe az idén nyáron a magyar konyha specialitását, a piros, hegyes, csípős paprikát, ami a legtermészetesebb antibiotikum. Megvédi a fertőzésektől, az idő előtti öregedésért felelős szabad gyököket is hatástalanítja. De azért ne vigye túlzásba!

Váltson stílust: Az arcát keretező hajtincseket festesse bronzos vagy aranyos szőke árnyalatokra, és frufru helyett inkább hajráffal szorítsa hátra homlokából a hajat. A fokozatos vágás dúsabbnak mutatja a frizuráját. Viseljen minden nap olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt, amiben megtalálható a türkiz vagy a pink, esetleg a víz-zöld árnyalata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top