Aktuális

Nudista kemping

Egyedül nevelem tizenegyedik életévében levõ fiamat. Sok megpróbáltatáson mentünk át. Öttagú családban éltünk, de második férjem alkoholizmusa miatt szétesett a család.




Nagylányaim az édesapjukhoz költöztek. Ez év januárjában fiam apja is – végre – elköltözött. Áron sok nehéz dolgot végig csinált tizenegy éve alatt.

Én nagyon sokat dolgozom, hogy talpra álljunk. Megígértem a fiamnak – s az ígéretemet mindenáron szeretném betartani –, hogy nyáron elutazunk a tengerpartra. Egy kis felüdülés, kikapcsolódás a sok nehéz hónap, nehéz évek után. Váltás az életünkben.
Most kaptam egy ajánlatot középiskolás osztálytársamtól, hogy menjünk vele Horvátországba. Jó lenne, hiszen fiammal kettesben nem nagyon merek elindulni. A probléma az, hogy az ismerősöm nudista kempingben szokott nyaralni. Ez engem nem zavarna, de kérdés, hogy a fiam egészséges fejlődését nem zavarja-e meg? Hogy készítsem fel erre? Vagy inkább hagyjuk ki? Mit fog mondani némileg prűd nagyszüleinek, akik a volt férjem szülei, de én is jó viszonyban maradtam velük?
Nudista kemping – válasz>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top