Aktuális

Elég a találgatásokból!

Aznap, amikor elveszítette az élet legnagyobb ajándékát, ez állt a bulvárlapokban: "Barta Sylvia babát vár!" A hír már nem felelt meg a valóságnak, de úgy érte, mint az ökölcsapás.




Ezt követően újabb „kacsák” röppentek fel, megindult a találgatás. Ennek egy módon vethetett véget: ha tőle tudják meg az olvasók a teljes igazságot. Most látta elérkezettnek a pillanatot ahhoz, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Miután lapunkban soha nem rendült meg a bizalma – gyerekkora óta lelkes olvasónk –, készségesen vállalta, hogy nekünk mindent elmond. Először és utoljára.

– Ez úgy hangzik, mint valami ultimátum. Ami eddig volt, annak vége.
– Valóban elbúcsúztam nemcsak az RTL Klubtól, hanem az egész televíziózástól. Tíz éve kezdtem egy vidéki kistévében, ahol a szakma minden mozzanatát megtanulhattam. Innét kerültem a TV2-höz időjárás-jelentőnek, három év után azonban felmerült bennem, hogy abba kellene hagynom, mert nincs hová továbblépni. Ráadásul találkoztam a párommal, akibe fülig szerelmes lettem, és a magánéletem is révbe jutott. Ekkor kértek fel az RTL Klub Találkozások című sztármagazinjának műsorvezetésére, és úgy találtam, ennyi esélyt még adhatok magamnak.

– A legjobb úton voltál ahhoz, hogy húzos, esti műsorokban is megcsillogtasd a képességeidet.
 
– Ma már ez sem másítaná meg az elhatározásomat. Bármilyen csábító lenne is az ajánlat, azt válaszolnám, hogy köszönöm, de én esténként otthon szeretnék lenni a férjemmel. A szakmában eljutottam egy szintre, amiért keményen megdolgoztam, viszont kinyílt egy másik része az életemnek, és ezt szeretném maximálisan megélni. Tudni kell abbahagyni is valamit. Egy éve mentem férjhez, és egyetlen, leghőbb vágyam, hogy családanya legyek.







Gyerekkorában a Balatonnál
– Hol ismerkedtél meg a férjeddel?
– Egy fogadáson botlottunk egymásba, és valójában egyikünk sem tudta a másikról, hogy kicsoda. Ő egy százhalombattai, kedves lányba szeretett bele, aki fütyörészik a konyhában, kisgatyában táncol a nappaliban, éjjel nem rest fölkelni csokizni, és akiről mellesleg kiderült, hogy tévézik. Nem nagyon tetszett neki, de elfogadta velem együtt. Ahogy én is abba a jó humorú, vonzó férfiba szerettem bele, aki az első találkozásunk után borostásan, baseballsapkában, egy szál rövidnadrágban várt a balatoni út szélén egy Haus frei feliratú táblával, hogy ráismerjek.

– Aztán összeházasodtatok, és nyilván gyereket is szerettetek volna.
– Igazából semmit sem szeretnénk ennél jobban. Lassan egy éve kezdtem készülni erre. Jártunk családtervező központba, belekezdtem egy méregtelenítő kúrába, egyszóval megtettem mindent, hogy készen álljak az anyaságra.
Elég a találgatásokból! – II. rész>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top