nlc.hu
Aktuális
Le a farmerrel és a tornacipõvel!

Le a farmerrel és a tornacipõvel!

Geiszlerné Kovács Marianna, amikor átlépte a negyedik X-et, már nem érezte jól magát a rég megszokott holmikban: hátizsákkal a vállán, tornacipõben, farmerben és pólóban. Nõiesebb stílusra vágyott, olyanra, amelyet azelõtt sohasem viselt.

Szélfútta nőiesség








Utána






Előtte

Régi:

A Kleopátra fazon, a tömött frufru nyújtotta a hosszúkás arcát. Ráadásul az otthoni festés során az ősz hajszálak mindig világosak maradtak.

Új: Abszolút nőies a Meg Ryan-féle szélfútta frizura. A hajvégek kifelé szárítása, a választékkal ellentétes oldalra tépett frufru kerekíti az arcot. Az aranyos barna tónus pedig éveket fiatalít!



 






A testvérem, Nóra, talán jobban izgul, hogy milyen leszek, mint én…
Kék helyett zöld

Helytelen: Zöld szemet világoskékkel festeni, mert álmossá, tompává teszi a tekintetet.

Helyes: Ha tejcsokoládé és dzsungel zöld kombinációja kerül a szem köré. A kiugró járomcsont fölé tett pírtól mosolygóssá válik az arc. A kontúrceruza az ajkak sarkában nem ér össze, ami optikailag nagyítja a szájat.




 







Végre megtanulom, hogyan kell a karikákat eltüntetni.
Körsatír a szemek körül


Kerek szem esetén alkalmazzuk az 1920-30-as évek sminksztárját, a körsatírt:

1. A felső szemhéj hajlatába húzzunk sötétebb tónusú ceruzával vonalat.

2. Az alsó és a felső szemhéjat keretezzük.

3. Satírozzuk el ezt a három vonalat.

4. Világos szemhéjpúderrel mossuk össze.

5. Többször spirálozzuk a pillákat, hogy dúsak legyenek.
A vizek mélyének ereje







Még soha nem volt ilyen rövid hajam, nem is hittem, hogy jól áll…

Az Avon Planet Spa termékei az óceánok élővilágának szépítő erejét tartalmazzák. Az algák, a hínár, az iszap, a szivacsok, a korallok tele vannak olyan összetevőkkel, melyek erősítik a kötőszövetet, kisimítják, regenerálják a bőrt. A SPA tusfürdő tisztít, feszessé teszi a bőrt, élénkíti a vérkeringést, segít megelőzni a narancsbőr kialakulását. A Spa testápoló a bőr luxus kényeztetője, lágyan, puhán tartja a bőrt, nyom nélkül szívódik. A Spa készítmények friss, tengeri illata egész nap lágyan árad a pórusokból, és nemcsak a bőrre, hanem a lélekre is megnyugtató hatással vannak.







 

 


 



A kosztüm a klasszikus női eleganciát testesíti meg, de hogy egy csipet lazaság még megmaradjon a régebbi sportos stílusból, len anyagú modellt választottunk


 


 


 










A kombinévállpántos, testhez simuló body igazán szexi viselet, a horgolt kardigán és a fényes szaténszalagos megkötő romantikussá varázsolja.

 


FOTÓ: ACSAI MIKLÓS, STYLIST: HORKAI NÓRA, SMINK: SIMORDA ESZTER (AVON), FRIZURA: LOSONCZKI CSILLA (06-20-946-2637). Ruha: kosztüm – Gérard Pasquier márkabolt (MOM Park), romantikus – MEXX (MOM Park, Rózsakert, Árkád, Westend City Center, Mamut II. bevásárló központ) cipő: Martinelli (Mammut I.).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top