Aktuális

Gyengéd tippek kemény férfiaknak – II. rész

Szimpatikus ráncok

Az élet igazságtalansága, hogy míg a nőknél a szem körül kialakuló ráncokat szarkalábnak nevezik, addig a férfiaknál ugyanezt szimpatikus ráncnak hívják. A férfiak bőre harmincéves kor körül kezd szárazabbá válni, és negyvenéves kor körül a szimpatikus ráncok vonalakká mélyülnek. Ennek oka, hogy a verejtékmirigyek termelődése csökken, a bőr nedvességraktárai pedig kimerülnek.

Extra tipp:

•  A férfiaknak készült ápolókrémek rendszerint pehelykönnyűek, sok nedvességet, kevés zsírt tartalmaznak, így a bőr pillanatok alatt magába szippantja.

•  A krémet reggel, a borotválkozás utolsó lépéseként vigye fel az arcra! Este pedig az arc alapos tisztítása után jöhet a krémezés.

•  Az arc tisztítását szolgálják a zselék, melyeket a bőrön vízzel kell felhabosítani. Kiválóak még a speciálisan arcra készült szappanok.

•  A szem körüli sötét karikák, vagy a ráncok kezelésére kaphatók férfiaknak készült szemkörnyékápoló szérumok, amelyek semmiben sem hasonlítanak a nők szemránckrémjéhez!


Hétköznapi sámsonok

Statisztikai adatok szerint minden kilencedik férfi hajhullási problémával küszködik, és ötven százalékuk mos naponta hajat. Aki elolvassa a samponos flakon hátoldalán lévő összetevőket, megoldást találhat az összes hajproblémára.

Extra tipp:

•  A panthenolt vagy a jojobaolajat tartalmazó samponok szabályozzák a fejbőr nedvességtartalmát.

•  A biotinos készítmények megelőzik a hajhullást, és javítják a haj minőségét.

•  A speciális climbazole és oxtopirox hatóanyagok megszüntetik a korpásodást, az élesztőkivonat a viszketést.

•  A gingko, kávé vagy mentol kivonatát tartalmazók pedig a haj növekedési szakaszát hosszabbítják meg.


Árulkodó frizurák


A frizura a férfi személyiségének tükre. Hasonlítsa össze ismerősei frizuráját a sztárokéval, és megtudja, kivel van dolga!







Az öntudatos – (Pierce Brosnan)

A frizura érzékenységet, függetlenséget és öntudatot sugall. A kedves, előzékeny férfi frizurája, akik követi a divatot, fontosnak tartja az ápoltságot, és mindennapi tisztálkodásának része a hajmosás. A férfiak 38,7 százaléka-a tartja magát ilyennek.






 

A provokatőr – (Antonio Banderas)

A típus a haján keresztül fejezi ki az érzékiségét, a frizura szexuális vonzerőt, a szexepiljét, valamint a provokáló hajlamát jelenti. Sokszor teszi féltékennyé a partnernőjét, mert élvezi, ha harcolnak érte.
A férfiak 11 százaléka vallja magát ilyennek.







A szimpatikus – (Brad Pitt)

A sportos, aktív, természetes fickó frizurája. Titokban minden nő szíve érte dobog. A frizuráján keresztül kívánja kifejezni, hogy mennyire laza, természetes. Higgadt marad a legőrültebb pillanatokban is. A férfiak 11,3 százaléka sorolja magát ebbe a kategóriába.








Az örök fiatal – (Sean Connery)

A sportos, de enyhén konzervatív stílus különleges keveréke, mely az örök fiatalság auráját vonja a férfi köré. A „teremtés koronáinak” e típusa elégedett magával, sugárzik róla, hogy nem enged beleszólást az életébe. Ő az, aki még kinyitja a nő előtt az ajtót. A férfiak 20 százaléka ilyennek tartja magát!







Az elegáns (Richard Gere)

Haja az ápoltság és az elegancia kifejezője. Az ilyen férfinak a testápolás magától értetődő, soha nem mutatkozik slamposan, és otthon sem engedi meg magának az ápolatlanságot. A férfiak 19 százaléka tartja ilyennek magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top