Aktuális

Megszólal az sms – ő SMeSter!

Az SMeSter hangot ad rövid szöveges üzidnek. Ráadásul üzenetedet vonalas készülékre is elküldheted, búgó, vegytiszta szintetikus buffotenor géphang tolmácsolásában. Tedd próbára TE is!

Csak a fantáziád szab határt!

A szöveget természetesen TE írod, így tetszőleges üzenetet szerkeszthetsz. Mesterünk nem szégyellős, és mindent – értsd mindent – felolvas. Emellett nagyon tapintatos, SOSEM mondja el, ki küldte az üzenetet.

A mester szívesen beszél az időjárásról, a szerelemről, a szexről, s egy gépférfi szájából minden másként hangzik. És ha nem veszik fel, a mester nagyon kitartóan, napokig próbálkozik

Így hangzik sejtelmes varázslónk szájából a panasz:
Nincs egy göncöm, amit felvegyek! Meghallgatom »

a baráti figyelmeztetés:
Szállj le a Krisztiánról, ha jót akarsz! Meghallgatom »

vagy a dicsekvés:
Bridget Jones szexistennő ma este szabad! Meghallgatom »

Hogyan küldheted?

Erre a számra: 06/91-22-44-00 írd meg az üzenetet, mely elé az SV betűket kell tenned egy szóközzel és azt a telefonszámot, melyre az üzit küldöd.

Valahogy így: SV 06201234567 tudom, ez olyan lehetetlen, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés, de tényleg nem feküdtem le vele!

Vigyázz! Nehogy véletlenül közvetlenül a célszemélynek küldd, akkor oda a meglepetés! Az SMS címzettje mindig a Mester legyen!
Komplikált? Ugye nem.

A szolgáltatást külföldi telefonszámra nem lehet megrendelni.


Az sms díja: bruttó 288 Ft (az ár tartalmazza az áfát).

Ügyfélszolgálat: Digitánia Kft., (06 1) 328 5063 (normál díjas hívás).

Szexhoroszkóp sms-ben!

Csábítsd ágyba szíved választottját! Légy szakértő a szerelemben, tudd meg hogyan veheted le lábáról a különböző jegy szülötteit! Küldd el kettőtök csillagjegyét sms-ben és segítünk! Tovább »

SMS-horoszkóp napról napra

Ne furdaljon egész nap a kiváncsiság, hogy mit tartogat a horoszkópod. Vedd kezedbe a sorsod az NLCafe friss horoszkópjával, melyet minden reggel SMS-ben küldünk. Tovább »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top