Aktuális

A Nagy Õ és a Nagy Döntés

Amikor interjút készítek Noszály Sándorral, még nem tudom, hogy a szõke Melindát választja majd a Nagy Õ címû játék végén. Sándor a szerelem erejérõl mesél.





– Mielőtt elindult volna a Nagy Ő a tévében, már írtunk rólad egy kis keretes cikkben, abban pedig ez állt: “Különös ismertetőjele: még soha nem volt szerelmes.” Ez igaz?

– Még mindig nem jöttem rá, mi is az a szerelem. Ha saját magamba tekintek, úgy érzem, akkor leszek majd szerelmes, ha annyira istenítek egy nőt, hogy teljesen feláldozom érte a szabadságomat, ám ezt mégsem fogom lemondásnak tekinteni. Eddig minden kapcsolatomban szükségem volt arra, hogy állandóan “menjek”. Hogy nekivágjak az éjszakának a barátokkal, sőt, néha még a lányok is szóba jöttek ilyenkor. Persze, akadtak hosszabb kapcsolataim – a leghosszabb hat évig tartott. Az például lehet, hogy szerelem volt… Vagy nem… Magam sem tudom.

– Egy másik kapcsolatból gyermeked született. Ez sem hozott közelebb az akkori társadhoz?

– Nem terveztük, hogy gyerekünk lesz, de persze, ennek ma már nincs jelentősége. Az volt a legboldogabb pillanat az életemben, amikor megszületett a lányom. Sajnálom, hogy nem lett belőlünk egy család, de nem működött a kapcsolatunk. A gyermekem anyjánál tökéletesebb édesanyát nem tudnék elképzelni a lányom számára. Büszke vagyok mindkettőjükre. Én is jó apja akarok lenni a gyerekemnek – már most is az vagyok –, függetlenül attól, hogy nem élünk együtt.







Sándor végül a szőke lányt, Melindát választotta
– Most szerelmes vagy?


– Kavarognak az érzelmeim. Az utolsó két lányhoz nagyon közel kerültem.

 – És akkor most szerelmes vagy?

– Mesterséges környezetben ismerkedtünk össze, és hetvenkét napig egy játék szereplői voltunk. Kialakultak köztünk emberi érzések, de más szabályok szerint éltünk, mint a hétköznapokon. A legszebb dolgokat kaptuk – bejártuk Ciprust, New Yorkot, a legjobb helyeket –, és nem éltük át együtt a szürke hétfőket. A “jóban-rosszban” helyett csak a jó jutott nekünk. Közben „megbizsergetett”, megérintett a két lány személyisége, és azt vettem észre, hogy ha nem vagyunk együtt, hiányoznak. Az egyikük talán még jobban, mint a másik…

– Melyikük?

– …

– Normális dolog ez, hogy körülvesz huszonöt nő egy fazont, és versenyeznek érte?

– Dehogyis.

– Nem szólalt meg benned a vészcsengő, amikor elvállaltad?

– Volt bennem egy kis félsz. Aztán végül arra gondoltam, biztosan jó tapasztalat lesz. Belecsöppentem a média világába, amit iszonyúan érdekes volt belülről szemlélni. Másrészt pedig nagyon szeretek ismerkedni. Kíváncsi vagyok és érdeklődő.





– Az nem kellemetlen, hogy a legbenső érzéseidet kellett kimutatnod a képernyőn?


– Nem kellemetlen, de nagyon furcsa. Az első adásokban nem is tudtam magamat adni: vesznek a kamerák, ott van huszonöt lány; hát, nem álltam a helyzet magaslatán.

– “Kilúgozta” a személyiségedet a kamera?

– Döcögősen indult: az emberben azért ott a megfelelési kényszer. Az is előfordult, hogy egy adott pillanatban több dolgot is szerettem volna elmondani, de aztán addig gondolkodtam rajta, hogy vajon melyik lesz a jobb, hogy végül is csendben maradtam. Azonban az első adások után belejöttem, és ma már észre sem veszem a kamerát. Miután sikerült feloldódnom, úgy fogtam fel ezt az egészet, keveseknek adatik meg, hogy az érzéseiről és a gondolatairól beszélhessenek, ilyen hatalmas nyilvánosság előtt. Ha az ember például a lányokkal foglalkozik, akkor sem mindig a szex a legfontosabb, hanem az, hogy elérje, hogy a partner megismerje.

A Nagy Ő és a Nagy Döntés – II. rész >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top