Aktuális

Szerelem egyenes adásban

Kiss Karsa és Berecz Anikó a TV2 „Hárman párban” címû játékában találtak egymásra – három nap alatt. Eredetileg mindketten kalandvágyból jelentkeztek a mûsorba, nem számítottak arra, hogy tényleg beleszerethetnek valakibe.

– Engem csak az érdekelt, hogy szerepeljek – meséli Karsa. –Barátnőt máshogy is tudtam volna szerezni, de itt volt ez a játék, és jó bulinak tűnt. – A huszonhárom éves sofőr épp egy hosszú kapcsolaton volt túl, és úgy gondolta, itt az ideje, hogy kipróbálja magát. – A volt kedvesemmel három és fél évig voltunk együtt. Én voltam az első barátja, és elhagyott, hogy éljen még egy keveset. – Amikor Karsa bement a műsor színhelyéül szolgáló házba, Anikó már három napja benn lakott.

– Élveztem a játékot – mondja a lány – Karsa már a második fiú volt, aki benn tetszett, de végül vele találtunk egymásra. – Anikóék természetesen nem tudták rendesen megismerni egymást a műsor ideje alatt, de eljutottak odáig, hogy belevágjanak a kapcsolatba, és nem csak a fődíj – egy tunéziai utazás – miatt döntöttek egymás mellett. A műsort követő három hét boldogságban telt el, a fiatalok már közös jövőjüket tervezgették. Úgy gondolták, hogy a budapesti Anikó leköltözik Karsához Szegedre, álláshirdetéseket is nézegettek számára. Mire azonban eljött a várva várt utazás ideje, megjelentek az első komolyabb problémák is: az előző szerelem árnyéka és a bizalmatlanság. A jutalomnyaralás végére szakítottak. A szétválás Karsa döntése volt, aki nem sokkal később visszament előző kedveséhez.

– Tudom, hogy kockázatot vállalok, és hogy két szék közül a padlóra is eshetek, de három és fél év mégiscsak három és fél év… de Anikóval továbbra is beszélünk, és jóban vagyunk. – Utóbbit Anikó is megerősíti, bár a hangján érződik, hogy megviselte az elmúlt másfél hónap. Ennek ellenére többször elmondja, hogy nem bánta meg a dolgot.

– Nagyon szép volt ez az időszak. Most lehet, hogy kissé össze vagyok zavarodva, de túl leszek rajta. Az is lehet, hogy még egyszer elmegyek majd egy tévés társkereső műsorba. Esetleg a következő alkalommal már megtalálom az igaz szerelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top