Aktuális

Facér férfiak – a második pasi bemutatása

A huszonnégy éves Kertész András fiatal kora ellenére sok élettapasztalattal rendelkezik. Állítása szerint a nõk le tudják venni a lábáról. Lássuk!

– Szerintem nincs szerelem első látásra, és abban sem hiszek, hogy elég, ha várok rá, hogy megtaláljon a párom. Ez csak a hollywoodi filmekben működik. A valóságban, ha nem keresem a társam, sohasem fogok találkozni vele – vallja a huszonnégy éves Kertész András, aki fiatal kora ellenére sok élettapasztalattal rendelkezik. Érettségi után nem vették fel a jogi egyetemre, így szakácsnak tanult, dolgozott a vendéglátóiparban, majd főiskolai diplomát szerzett művelődésszervező szakon, s most Pécsre jár másoddiplomás képzésre. Mára már a főzés csak hobbi számára, de a magyar konyha remekei mellett az olasz, a kínai és a japán ételeket is szereti és készíti.

– Sokat olvasok, gyakran járok színházba, moziba, de a sport sem áll távol tőlem – sorolja kedvenc időtöltéseit András. – Mostanában fallabdázni szoktam a barátaimmal. Elég ,,bevállalós” vagyok, ezért bármilyen bulira rá lehet beszélni, legyen az tánc, biliárd, vagy tekézés.

– Egy gyönyörű zöld szempár, egy szexis mosoly vagy egy szép dekoltázs bármikor le tud venni a lábamról. Nekem fontos, hogy csinos, jó megjelenésű, trendi legyen a barátnőm, de sokat számít az egyénisége is. Azt szeretem, ha a párom fel meri vállalni önmagát, őszinte a mosolya, van kisugárzása és kreativitása. Jó lenne, ha magas lányok írnának, akár száznyolcvan centi fölöttiek is, mivel én is elég nagyra nőttem, száznyolcvanhét centi vagyok. Főleg budapesti lányok leveleit várom, mivel én is itt élek, és nem szeretnék távkapcsolatot.

Szerintünk…

… Kertész Andrást remekül kiegészítené egy temperamentumos, intelligens fiatal lány. András nyitott, könnyen ismerkedő, modern fiatal, aki választottját – saját bevallása szerint – tenyerén hordozza majd. Azt mondja, nem baj, ha komoly kapcsolatra talál, bár nem szeretné még feltétlenül elkötelezni magát.

Jánosnak és Kertész Andrásnak továbbítjuk a 1554 Budapest, Pf.: 64. címre küldött leveleket, és a b.kover@sanomabp.hu címre küldött e-maileket. Ugyanezeken a címeken várjuk férfiolvasóink jelentkezését is: “Keresse párját a Nők Lapjával!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top