Aktuális

Segítsünk Kingának!

Kinga egy örökletes immunbetegségben szenved, amely kóros sejtburjánzás-többletet okoz nála. A szintentartó gyógyszeres kezeléshez kéri a segítségeteket.

Kattints a képre a nagyméretű változathoz!





Van úgy, hogy az ember rákbeteg lesz. Ám ha ez egy gyermeknél következik be, az sokkal szörnyűbb dolog. Senki nem tudja, hogy miért, senki nem érti, hogy miért. Az orvos tekintete, hanghordozása, az a mód, ahogyan belekezd a “nagy beszélgetésbe”, már sejteti, hogy itt valami komoly baj van. Aztán elhangzik a rettegett szó: rák. Majd jönnek a tények, a száraz orvosi műszavak és a végén a “készüljünk fel a legrosszabbra” mondat, amely olyan, mint bírósági tárgyaláson az ítélethirdetés. A pszichés sokkot követi az esélyek latolgatása. Mennyi ideje van még a kis betegnek? Ha a műtétek sikerülnek, és a kemoterápia is eredményre vezet, talán sikerül. Sikerülnie kell. Mert az nem lehet, hogy a sok szenvedés és félelem után, csak úgy vége legyen mindennek.





A 11 éves Kinga már túl van egy kemoterápiás kezelésen. Akik átélték ezt, tudják mit jelent. Állandó rosszullét, hányinger, levertség. És még ez sem garancia arra, hogy a halálos kór végleg távozik a szervezetből…

Kingának egyetlen esélye van: az állandó gyógyszeres kezelés, amely talán segít megmenteni éppen hogy kibontakozó kis életét. Az immungyógyszerek viszont nagyon drágák, amit a három gyermekét nevelő édesanya képtelen kifizetni…

Aki úgy érzi, hogy segíteni akar és tud a Görög családnak, kérjük az alábbi bankszámlaszámra küldje adományát: 117 73322 – 214 80665. Az átutalás jogcíme “Segítség Kingának” legyen.

A család bármilyen más segítségnek is nagyon örülne. Görög Kingának és édesanyjának elérhetősége:

Görög Csabáné
Kiskunfélegyháza
Holló László u. 9. II/9.
06-70/557 9312

Minden segítséget köszönünk a család nevében is!

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top