Aktuális

Jöjjenek a férfipótló segédeszközök?

Vannak, akik szerint a férfiak eltûnésével több lenne a nõk közötti szerelmi kapcsolat. Mások szerint a férfipótló segédeszközök forgalma ugrásszerûen megnövekedne. De mit mond egy szexshop eladója?

Deutsch Zoltán és Schök Norbert
Jöjjenek a férfipótló szerek?

A Corvin Mozinál még magabiztosan lépkedek, ám ahogy közeledem a célpont felé a József körúton, egyre inkább összehúzom magam, és óvatosan kémlelem, figyel-e valaki. Miért ne mehetne be egy nő egy szex-shopba? – vonom meg a vállam végül, és benyitok a „spéci” üzletbe. Két segítőkész, mosolygós, fiatal srác fogad az eladótérben, és meg sem lepődnek hebegve előadott kérdésemen:

– Milyen szexuális segédeszközöket használhatnának a nők, ha nem léteznének férfiak?

Deutsch Zoltán, az egyik eladó azt javasolja, kezdjük mindjárt a „kemény rudakkal”. A pultra sorakoztat néhány, méretben, formában, színben különböző, elemes vibrátort, miközben elmagyarázza, ezek azért kedveltek, mert nincs rajtuk extra burkolat, tehát nem nyelik el a rezgést, szemben a puhábbakkal, szivacsosabbakkal. Közben kollegája, Schök Norbert hoz egy másikat, amely leginkább nagyra nőtt piros paprikára emlékeztet, de – mint megtudom – ennek az a különlegessége, hogy alul rücskös, és bekapcsolt állapotban nemcsak hüvelyi orgazmust képes előidézni, hanem a csiklót is izgalomba hozza. A csúcsmodell: egy bőrutánzatú vibrátor, amelynek tapintása olyan, mint a legfinomabb bőré („aktus” után speciális szerrel kell ápolni). Ezután jóval nagyobb darab érkezik, amelynek modellje – akiről állítólag gipszmintával vettek méretet – bizonyos Matthew Rush pornószínész. Megtudom közben, hogy általában azért elemesek ezek a segédeszközök, hogy meghibásodás esetén nehogy a testbe vezessék az áramot.

– A „lepke” akár egyszerű fehérnemű is lehetne – vesz elő egy bugyinak látszó tárgyat Zoltán –, csakhogy a belsejében van egy kis vibrátor, amihez távirányító jár. Bárhol, bármikor működésbe hozható.

Ha nem lennének férfiak, gumifiút is biztosan találnánk a szex-shopokban, más kérdés, hogy az egyik arca leginkább egy mexikói szappanopera bárgyú főszereplőjére hasonlít, a másik pedig egy szerecsenre. Felfújás után a tartozék vibrátor is felcsatolható rájuk. Mindkét baba százhatvan centiméter magas – persze, felfújt állapotban. Leeresztve viszont a legkisebb fiókban is elférnek.

Szerelem nők között?

– Egy férfiak nélküli világ? Az egy leszbikus számára maga lenne a paradicsom – nevet fel Miriam, a fiatal kanadai lány, aki orvosnak tanul Budapesten. – De nem szeretnék önző lenni. Vannak nők, akik belehalnának, ha nem zsonganának körülöttük a pasik. Ettől eltekintve azt hiszem, jól működne, sőt, harmonikusabb lenne az élet.
Ha egy férfiak nélküli világot képzelek el, alapvetően nyugodt, kiegyensúlyozott nőket látok. Amit ma nem. A csajok rengeteget szenvednek a pasik miatt. Én mindig dicsérem a barátnőimet, elmondom, mennyire szépek, még ha ők nem is érzik így. Ez a kulcs hozzájuk!
– Állítólag a nők sokkal kegyetlenebbek egymással, mint velük a férfiak.
– Ez igaz. A nők hihetetlen féltékenyek tudnak lenni.
– Akkor miért lenne egy férfiak nélküli világ harmonikusabb?
– Mert nélkülük megszűnne ez a probléma. A nők – akár beismerik, akár nem – egymás között mindig a férfiak kegyeiért versengenek. Ha nem léteznének, nem lenne kiért harcolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top