Aktuális

Itt a tavasz!

Ugye, milyen jó lenne, ha valóban ránk törne a tavasz, és simogató napsütésben lapozhatnánk a Nõk Lapja e heti számát? Én már igencsak vágyom rá.

Nem tudom, így van-e, de valahogy nagyon hosszúnak tetszett (dehogy tetszett!) az idei tél. Ám ha a langymeleg még mindig várat magára, akkor is van egy jó hírem: a Nők Lapja Konyha magazinunk harmadik, húsvéti száma már megérkezett az újságosstandokra. Benne a tavasz ígéretével, a tavasz ízeivel, mindenféle földi jóval. Húsvéti menüsorral, nosztalgikus zamatokkal, tojással, sonkával, primőrökkel.

Talán ezért is várom türelmetlenül a tavaszt, mert ki vagyok éhezve azokra a harsogó zöldségekre, amelyek az utóbbi időben virtuálisan körülvettek. Csodálják? Fotókról, diákról, számítógépről egyfolytában mosolyogtak rám a piros retkek, képzeletem segítségével orromban éreztem a zsenge zöldborsó illatát, számban a ropogós-édeskés karalábé ízét. Hiába no, nagy a fantáziám. De azért már itt lenne az ideje, hogy a valóságban is kipróbáljam!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top