nlc.hu
Aktuális
Rózsaszín álom – II. rész

Rózsaszín álom – II. rész

Orchideaszín az orcákon

A pirosítók terén azok az árnyalatok a nyerők, amelyek a trópusok legszebb rózsaszín növényeinek szirmait idézik az arcon. A por állagú pirosítók leheletnyi melegséget varázsolnak az orcákra. A folyékony – nem krémes! – pirosítók pedig frissességet, amelyet körkörösen érdemes felvinni az arc legkiemelkedőbb pontjára.


 
Pirosítási tipp:

•  Ha merészen festettük ki a szemünket, akkor csak fátyolosan vigyük fel a pirosítót. Megtehetjük úgy, hogy kerek ecsettel éppen hogy érintjük a bőrt, és széles mozdulatokkal dolgozunk.

•  Ha úgy érezzük, több pirosítót vittünk fel a kelleténél, akkor az ecsetet mártsuk porpúderbe, majd a kézfejünkön egyszer húzzuk végig. Így csak annyi marad rajta, amennyi a pirosító lágyításához, a bőr friss áttetszőségéhez szükséges.

Kristályosan tündöklő ajkak

Az idei tavaszon a szemsmink erőteljesebb, ezért az ajkunkat öltöztessük lágy rózsaszínbe. A lényeg, hogy intenzíven csillogjon, káprázatosan fényes legyen, ezért a szájfény még sohasem volt olyan nagy divat, mint most. Kaphatók ezüstösen csillogók, amelyek áttetsző kristályként ragyognak, az arany pigmentekkel dúsítottak az olvadt fém melegségét tükrözik.

Szájfény tipp:

•  Hegyezzük vékonyra a kontúrceruzát, és ezzel precízen rajzoljuk körbe az ajak vonalát.

•  A szélektől picit satírozzuk az ajak bőrét befelé haladva, de ne töltsük ki vele az egész ajkat.

•  Jöhet a szájfény, amelyet középen kenjük a szájra, és így haladjunk az ajak széle felé.

Rövid és hosszú körmökre

A körmök sem maradhatnak ki a rózsaszín fuvallatból. Különösen, hogy körmeink természetes színe is finom rózsaszín, ezért remekül mutat rajtuk, és kiemeli natúr szépségüket a rózsaszínes árnyalatú lakk.

Lakkozási tipp:

•  Akinek rövid a körme, erősebb, gyöngyházas rózsaszínt vigyen fel.

•  A közepes hosszúságú körmöt szexisnek mutatja a lágy, opálos rózsaszín.

• A hosszú körmöket elegánssá teszi a szaténrózsaszín.

 

Trendi smink

 

1. Az egész szemhéjat, a szemöldökcsontig, színezzük sárgával. Azután a szem alsó, külső szegletébe tegyünk ici-pici kéket. Az alsó és felső szemhéjat kontúrozzuk tintakék ceruzával, a pillákat feketével egyszer húzzuk át. Az ajakra metálos szájfényt vigyünk.
 

 

2. Alkalmaivá tehetjük az előző sminket néhány mozdulattal: erősebben kontúrozzuk a szemeket, és ezt türkizkék szemhéjpúderrel keverve dolgozzuk egybe. A drámai hatás kedvéért fessük pilláink végét khaki színnel.

3. A teljes szemhéjat színezzük aranyos ragyogású szemhéjporral, az alsó szemhéj belső, a felső szemhéj külső zugában dolgozzunk el egy erősebb színt. A tintakék ceruzával csak az alsó szemhéj vonalát húzzuk meg, de kifelé egy kicsit nyújtsuk meg. A pillákat padlizsánszínnel fessük. Az orcákra kevés pírt, a szájra lakkszerűen ragyogó színes, kristályos fényt vigyünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top