Aktuális

Rózsaszín álom

A könnyû krémpúder fátyolként borítja az arcot. A szemhéjra szaténrózsaszín, opálkék és mimózasárga színek kerülnek. Az évszak hangulatát pedig a legjobban az ajak tükrözi, amely frissen, kristályosan csillog.

Szemet becsapó alapozók 





Végre megszülettek azok az alapozók, amelyek elfedik a májfoltokat vagy a pattanás utáni hegeket az arcon, de észrevétlenek maradnak. Mindez a továbbfejlesztett, fényt visszatükröző mikro-pigment technológiának köszönhető, amely most vált tökéletessé. Az alapozó kis pigmentjei egybeolvadnak a sötét foltokkal, és hibátlanná teszik a bőrt. Az új alapozók különlegessége, hogy akár nappali, akár fluoreszkáló fényben egyformán természetesnek mutatják az arcot.

Alapozó tipp: Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen árnyalatú alapozó illik a bőrödhöz, akkor nézd meg a tenyeredet. Amilyen itt a bőr színe – sárgás vagy rózsaszínes – olyan tónusú alapozóval lesz a te arcod is természetes hatású.


A boldogság színei a szemhéjon


A rózsaszín minden szemszínhez és minden korosztályhoz illik: kiemeli a kék szem kékségét, misztikussá teszi a barna szemet, a zöldet pedig bolondossá. Közben lágyítja a vonásokat, és frissé varázsolja a szemkörnyék bőrét. Az idei szezonban megjelentek az első golyós kiszerelésű szemhéjfestékek. A tubus egy kis golyóban végződik, amelyet a szemhéjon végiggörgetve egyenletesen adagoljuk a metálos festéket.






Szemhéjfestési tipp:

•  A golyós szemhéjfesték használata előtt ügyelj arra, hogy a szemhéj teljesen zsírmentes legyen, így a festék napközben nem csomósodik össze, nem ül meg a szemhéj hajlatban.

•  Az idei tavaszon divatos, ha egyetlen árnyalattal, de erőteljesen festjük a szemhéjat.

•  A szemsmink akkor szép idén, ha a pillák nem túl hosszúak, viszont íveltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top