nlc.hu
Aktuális
A hétköznapok misztikája

A hétköznapok misztikája

Rejtélyes események, titokzatos üzenetek, misztikus álmok. Az olvasók újabb érdekes történeteit és kérdéseikre az ezotéria tanai szerinti válaszokat adjuk közre.





Jövőt látó baba

“Vacsorát készítettem a családnak, amikor a kétéves kisfiam kitotyogott a konyhába, elkezdte simogatni, puszilgatni a bal mutatóujjamat, és gügyögött hozzá. Nem értettem az egészet, aztán negyed óra múlva egy rossz mozdulattal pontosan ezen a ponton úgy elvágtam, hogy rohannunk kellett az ügyeletre, ahol összevarrták a sebet. A gyerek ezt előre láthatta?”

A csecsemők és az egészen kicsi gyerekek erőteljes mediális képességekkel rendelkeznek, hiszen testük, szellemük és lelkük a születést követő néhány évben még tökéletes egységben van. Ezért emlékezhetnek az előző életeikre, láthatják és hallhatják azokat az asztrállényeket, akiket a felnőttek nem.

Bepillantást nyernek a jövőbe, ugyanúgy, ahogy a Te gyermeked is. Ez a finom érzékelési képesség hétéves kor után egyre gyengül, majd tízéves kor körül a háttérbe szorul. De csak átmenetileg, mert ötven év felett a spirituális fejlődés új szakasza következik, és ismét sokan pillanthatnak a láthatatlan világ rejtelmeibe.


Egyiptomi medál


“Egyiptomban nyaraltunk, és a kairói bazárban megláttam egy feketére oxidálódott ezüstláncot. Nem volt különösebben szép, és a kereskedővel sem sikerült sokat alkudni az árból, ezért otthagytam. A medál formáját, és lapis lazuli kővel kirakott mintáját mégsem tudtam kiverni a fejemből, ezért másnap visszamentünk, és megvettük. A medált itthon egy ékszerész tudta csak szétnyitni, és elámultam, amikor megláttam, hogy a belsejébe a saját nevem monogramját vésték. Mi ennek a magyarázata?”

Az egyik magyarázat: a féldrágakövekkel kirakott ékszerekről úgy tartják, hogy ezeknek a tárgyaknak lelkük van, amelyekre az igazi tulajdonosuk egyszer rátalál. A másik magyarázat: a lapis lazuli kő az ókori Egyiptomban az égbolt, a szeretet, a könyörületesség, az ezüst pedig a tisztaság és az ékesszólás jelképe volt. A szimbólumok és a monogramok egyezése szerint rövidesen olyan helyzetbe kerülsz, amikor a valaki melletti kiállást és a megbocsátást egyszerre gyakorolhatod.






Hófehérben az oltár előtt


“Négy évig éltem együtt a barátommal, aki többször megcsalt, és kilenc hónapja elhagyott egy másik nőért. Azóta többször álmodom ugyanazt: hófehér menyasszonyi ruhában állok az oltár előtt, boldog vagyok, amikor a barátom kimondja az igent. Ám a jelenlévő vendégek nagyon szomorúak, és ellenzik a frigyünket. Jelentheti ez az álom, hogy újra visszatér hozzám a kedvesem?”

Az álmod inkább azt jelenti, hogy még mindig nem tudtad feldolgozni, hogy a kapcsolatotok véget ért. Arra vársz, hogy a barátod visszatérjen, és megesküdjön arra, amire képtelen volt: a hűségre. A környezetedben élő emberek az álomban nyíltan megmutatják, hogy nem értettek egyet a kapcsolatukkal, és azzal sem, hogy te visszavárod a férfit. A valóságban inkább örülnek annak, hogy elváltak az útjaik. Az egész álom összességében azt sugallja, hogy van az ismeretségében egy olyan férfi, akivel valóban az oltár elé állhatsz. De ez nem a régi barátod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top