Aktuális

Vannak még facér férfiak!

Ezúttal egy hajdúhadházi fiatalembert mutatunk be azok közül, akik lapunkon keresztül keresik társukat. Csaba nagyon szereti a gyerekeket, õ is többgyerekes nagycsaládra vágyik.




– Rendes, hűséges, csinos és szép. Gyönyörű szép – sorolja Hadházi Csaba, hogy mi a fontos számára egy nőben.

– Tudom, hogy nem vagyok egy Marlon Brando, csak egy átlagos ember. Adtam már fel fényképes társkereső hirdetést, arra ötven-hatvan levelet kaptam, de valahogy nem találtam meg az igazit – meséli Csaba.

A Hajdúhadházon élő, harminckét éves fiatalember számára fontos, hogy leendő párja romantikus legyen, hiszen ő is az: szereti a romantikus zenéket, könyveket, filmeket.

– Moziba csak ritkán járok, jobban szeretek otthon a tévé elé telepedni, hogy megnézzek egy-egy jó videofilmet.

Csaba egy óvodában karbantartó, másodállásban pedig szobafestőként dolgozik. Szabadidejében keresztrejtvényt fejt, gyakran kertészkedik, vagy kerékpártúrára megy, érdekli a számítástechnika is, de legfontosabb hobbija a csillagászat és az ufókutatás.

– Amerikai, japán és új-zélandi ufókutatókkal, csillagászokkal is levelezek. Nemrég Bécsben voltam a csillagvizsgálóban egy tanulmányi kiránduláson, nagyszerű volt. Az nem lényeges, hogy a páromat is érdekeljék az ufók, az a fontos, hogy én érdekeljem! Ha így lesz, akkor akár össze is házasodhatunk. Fontos, hogy a párom ne legyen duci, csinos legyen és mosolygós, szeresse az utazást és a gyerekeket. Nem baj, ha az ország túlsó végéből ír, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, majd megbeszéljük, hol találkozzunk, hol éljünk együtt.

Szerintünk…

…Hadházi Csabában megértő társat találhat egy álmodozó lány, aki Csabával együtt örömét leli az idegen civilizációk és a csillagok titkainak kutatásában.

Hadházi Csabának továbbítjuk a 1554 Budapest, Pf.: 64. címre küldött leveleket, és a b.kover@sanomabp.hu címre küldött e-maileket.

Rovatunkban továbbra is ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk társkereső férfiolvasóink részére. Leveleiteket és e-mail üzeneteiket “Keresse párját a Nők Lapjával!” jeligére várjuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top