nlc.hu
Aktuális
üres cikk

üres cikk

5 nap, 5 ügyességi játék, 100 szuper nyeremény - ezt kell tudni a Nõk Lapja Cafe Húsvéti Olimpia címre keresztelt játéksorozatáról. Játssz velünk mától 5 napon át minden nap, hogy nagyobb eséllyel indulj az ajándékokért! Szórakozz, nyerj, várd a nyulat, ami lehet, hogy római vakációt hoz neked! Sorsolás április 14-én.

Április 5-én indul, és egy hétig tart az a játéksorozat, melynek fődíja egy kétszemélyes római vakáció utazással, szállással. Persze, nem elégszünk meg ennyivel: nyerhetsz még kétszemélyes wellness hosszúhétvégét, a Nők Lapja Cafe ajándékcsomag egyikét, valamint új bögrét és Nők Lapja magazin előfizetést.


Ha velünk játszol, nemcsak a kellemes szórakozás és a sorsolásban való részvétel garantált: számos tippet, receptet írtunk, mellyel megkönnyítjük a húsvéti készülődést.


Ha játszol egy játékunkon, részt veszel a sorsoláson, de az értékesebb nyereményekért több játékban is ki kell próbálnod magad. Megbánni persze nem fogod, mert szórakoztató, szellemes animációkat találtunk ki.


Az igazság órája április 14-én üt, amikoris sorsolunk, és kiderül, ki mit nyer. A játékregisztrációnál kérünk néhány adatot a sorsolás tisztasága miatt, de mondanunk sem kell, hogy valamennyit nagyon bizalmasan kezeljük.


Jó szórakozást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top