Aktuális

A föld mélyének titkos sugarai

Vajon gondolnátok, hogy Budapest belvárosában, a harmadik emeleti bérlakásban élõ család élete majdnem tönkrement a föld mélyébõl feltörõ sugárzások miatt?

Ramóna
Zita és Zoli úsztak a boldogságban, amikor hozzájutottak a belvárosban, a tágas, világos, kilencven négyzetméteres polgári lakáshoz. Ízlésesen felújították, berendezték, és megkezdték a közös, boldog életet. Aztán, ahogy teltek a hónapok, Zitát egyre gyakrabban kínozta fejfájás, amelyből migrén lett. Zoli fél év múltán matraccserét javasolt, mert egyre többször fájt reggelente a dereka, lefekvés után pedig combtőtől zsibbadni kezdett, majd érzéketlenné vált a lába.

Kislányuk, Ramóna kétéves, ő nem panaszkodik, csak kifliformába kucorodik kiságya bal sarkába. Virradatkor átmászik anyuciékhoz, aztán reggelente mindhárman olyan nehezen és fáradtan ébrednek, mint akiken éppen átment az úthenger.

A gyanú árnyéka

A kétség, hogy valami nem stimmel a lakásban, akkor merült fel bennük először, amikor a nagyszülőktől hozott buja, zöld növények elszáradtak, az édes létől duzzadó befőttek hirtelen megromlottak, az elektronikus berendezések megbolondultak. A televízió kedve szerint váltogatta a csatornákat, a CD-lejátszó naponta háromszor-négyszer bekapcsolt, az üzenetrögzítő a legváratlanabb helyzetekben, hívás nélkül lépett működésbe.

Amikor a család megtudta, hogy az alattuk és a fölöttük lakó is rákos betegségben szenved, ezoterikus rovatunkhoz fordult tanácsért. Mi pedig felkértük Szabó Géza parapszichológust és radiesztétát, derítse ki a furcsa jelenségek okát.

Szabó Géza
Hálók, vízerek, keresztek

A radiesztéta szerint a leggyakrabban előforduló földsugárzások elektromágneses természetű rezgéssávok, melyek behálózzák a földet, és ártalmasak emberre, állatra, növényre. Ritkán fordul elő valamennyi sugárzás egyetlen otthonban. Vagy ahol a sugárzások nem okoznak különösebb problémát, ott a lakók ágya, íróasztala, kanapéja a földsugárzások rácsvonalán kívülre esik.

Szabó Géza pillanatok alatt felrajzolta a lakás alaprajzát, majd vasból készült, vékony mérőpálcájával elindult a fal mentén. Az érzékeny kis műszer úgy forgott, mint a ringlispíl, a radiesztéta homlokán finoman gyöngyözött az izzadság, és miután bejelölte a lakás alaprajzába a sugárzások helyét, fehéren-feketén láthatóvá vált, hogy van itt minden: úgynevezett Hartmann-háló, vízér, törésvonal, kínai “sárkány lehelete” vonal, és az is, hogy a család valamennyi tagja ártalmas földsugárzás fölött tér esténként nyugovóra, ami a betegségeik okozója.

Zita párnája Hartmann-csomópontba esik, ami gyötrő fejfájásának, szénanáthájának, bőrallergiájának, szédülésének okozója. Az ágy közepén, Zoli dereka alatt kanyarodik el a vízér, amelynek testi tünete a csípőízületi gyulladás, a zsibbadó láb. Ez a későbbiekben lábszárfekélyt, visszeret, idővel mozgáskorlátozást okozhat.

Ramóna ágyacskája védettnek tűnő, színes kis sarokban áll, amiről hamar kiderült, hogy ez két Hartmann-sáv kereszteződési pontja. Ez a kislány nyugtalanságának, csökkenő energiájának, gyengülő immunrendszerének oka. Hajnalban azért mászik át a szülőkhöz, hogy az ő aurájukban újra feltöltődjön. Azért ébrednek mindhárman ólmos fáradtsággal, mert a franciaágy alatt egy törésvonal is húzódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top