nlc.hu
Aktuális
Leveleim története – II. rész

Leveleim története – II. rész

Anettka részére
Budapest TV
Budapest, 2003. május 30.



Tisztelt Anettka!

Nagyon szeretem a műsorait. Úgy gondolom, bár lehet kritizálni tevékenységét, kellenek az ilyen őszinte, szókimondó, érdekes tévés emberek és műsorok.
Kérem szépen, nekem van egy adottságom, ami tulajdonképpen egy születési rendellenesség, és ami miatt sokat csúfoltak, de én nem szégyellem. Arról van szó, hogy a fülem nagyon hasonlít a női nemi szervre. (Csak a jobb.) Elölről nem, csak oldalról. Szüleimnek már kisgyerekkoromban feltűnt, de a kockázatos plasztikai műtét helyett inkább csak ráfésülték a hajamat. Most is hosszú hajam van, de felül kopaszodom. (Nagy és szép nemi szervet tessék elképzelni!)

Arra gondoltam, hogy – mivel Ön most az ügyeletes sztár – a műsorában megmutatnám a fülemet ország-világnak, és el is beszélgetnénk erről az érdekességről, persze, szépen, emberien. Egy csipetnyi humor sem árt, és én nem is vagyok sértődős. Csak egy esetet, ha megenged: a strandon, amikor a fülembe dugtam az ujjam, és ráztam ki a vizet, az úszómester röhögőgörcsöt kapott – majd elzavart a gyermekmedence közeléből. (Voltam katona is, képzelheti, milyen “élményeim” vannak!)

Ha érdekli a téma, kérem, írjon! És bár nem gondolom, hogy ez valami vásári mutatvány, azért illő honoráriumra igényt tartok, hiszen nagy érdeklődés és nézettség várható. (Egy hónapon belül választ kell adnom Vitray Tamásnak.)

További jó munkát, sok sikert kívánok!
Amíg nem járulok hozzá, levelemet kérem, ne ismertesse egyik műsorában sem!
Tisztelettel:

Enki Sándor
1113 Budapest,
Kökörcsin u. 4.


VÁLASZ NEM ÉRKEZETT

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top