Aktuális

Páratlan összejövetel az Operettben

Április másodikán újra Szingli Szalont rendeztünk a Budapesti Operettszínházban. A társra váró lányok-fiúk jó hangulatáról Csigó Kata pszichológus és Béres-Deák Ferencné, Magdi borász gyöngyöspatai borai gondoskodtak.







Szinetár Dóra kisfia, Marci örült a lufis játéknak
Megosztotta velünk egykori szingliélményeit a színház három művésznője: Kékkovács Mara, Siménfalvy Ágota és Szinetár Dóra. Utóbbi ugyan – elmondása szerint – csak néhány napig volt szingli, miután gyermeke édesapjától elköltözött, és mielőtt mostani párjával összeköltözött volna. Dóra kisfia, Marci is eljött a Szingli Szalonba, és nagyon élvezte a “lufifújós játékot”, vagyis amikor mindannyian ráírtuk egy-egy lufira, hogy mitől szeretnénk megszabadulni, majd szélnek eresztettük/kidurrantottuk a luftballont.

“Vannak még bátor férfiak!”

– Nagy élményt jelentett számomra, hogy vannak még bátor férfiak, akik bemerészkednek egy női lap rendezvényére, egy valódi női “arénába” – mondta a buli után Csigó Kata. – Számomra világossá vált, hogy mindenki kapcsolatteremtési szándékkal érkezett, a lányok nemcsak párt, hanem barátnőket is kerestek. Azt tapasztaltam, fontos lenne számukra, hogy olyan baráti körre tegyenek szert, ahol megoszthatják egymással szingliélményeiket, és a férfiakkal kapcsolatos tapasztalataikat is.







Molnár Gabi két szingli srác között
“Megnéztük, mi a társtalanság oka”


– Aki hozzám fordult, annak megvizsgáltuk kicsit a múltját, a saját és a családja karmáját – mesélte Izing Klári asztrológus. – Megnéztem, mi lehet az oka annak, hogy az illető társtalan. Aki kérte, annak segítettem, tippet adtam, hogy mi az, amin változtatnia kellene ahhoz, hogy jó párkapcsolatban éljen. Olyan lány is akadt, akinél láttam, hogy hamarosan teljesen rendeződnek a dolgai, és harmonikus párkapcsolatot fog kialakítani valakivel.

“Megerősítésre volt szükségük”

– Tőlem elsősorban a lányok kértek tanácsot, fiúk kevésbé – mondta Benkő Judit stylist. – Azt láttam, hogy sokan bátortalanok, s ezért nem hozzák ki a legtöbbet magukból. Megerősítésre volt szükségük ahhoz, hogy biztosak legyenek abban, mely színek állnának jól nekik, milyen sminket, ruhákat viseljenek, amelyek igazán kihangsúlyozzák az egyéniségüket. Akadt köztük, aki tudta is, mi illene hozzá, de eddig nem merte azt a stílust viselni, most viszont, hogy bátorítást kapott, merészebb lett. Remélem, sokat tudtam segíteni azoknak, akik öltözködési tanácsért fordultak hozzám.







Korbai Hajni ír táncra tanítgatott minket
“A tánc felszabadulttá, nyitottakká tette a résztvevőket”


– Nagyon jól éreztem magam a Szingli Szalonban, bár az elején kicsit feszült voltam, de azt hiszem, ez csak annak szólt, hogy meg kellett táncoltatnom a csapatot – mondja Korbai Hajni tánctanár, aki ír táncot tanított nekünk. Hajni már tízéves kora óta foglalkozik tánccal, tanult néptáncot, versenytáncot, jazz- és hagyományos balettet, több éve pedig már tanít is versenytáncokat és ír táncot. – Nem egy létező ír táncot tanítottam a Szalonban, hanem néhány egyszerű, de látványos alaplépést. A bátor vállalkozók pedig lelkesen táncoltak, és nagyon ügyesek voltak. A tánc nemcsak engem tett felszabadultabbá, a többiek is nyitottabbak lettek, könnyebben ismerkedtek. A tánc lényege, hogy felszabadultabbá tegye az embereket, segítse az ismerkedést, feloldja a kezdeti gátlásokat. Én is találkoztam néhány érdekes lánnyal és fiúval, akikkel tartani fogom a kapcsolatot.







Béres-Deák Magdi (jobbra, fehér ruhában) isteni borai oldották a társaság hangulatát
Borban a szépség


A mátraaljai borvidék boraival a gyöngyöspatai Béres-Deák Ferencné, Magdi és a kisnánai Koncsa Sándor ismertette meg a Szingli Szalon résztvevőit. Kilencféle bort kóstolhattunk, közöttük olyan különlegességeket is, mint Magdi fruktóztartalmú, félszáraz 2003-as hárslevelű bora, amelyet cukorbetegek is fogyaszthatnak, és ízérzete jóval édesebb, mint a félszáraz boroké. Két borkülönlegesség között a nagyrédei Valiskó Kecskefarm kecskesajtjait kóstolhattuk, és a rózsaszentmártoni Tőzsér Pékség különleges rózsakenyeréből falatozhattunk. Magdi szerint a borban rengeteg olyan nyomelem, ásványi anyag van, amely szépít, nemcsak belülről, hanem kívülről is. Ezért egy kozmetikus és egy vegyész barátnőjével közösen hidratálókrémet, arclemosó tejet és arcpakolást kísérleteztek ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top