Aktuális

Májusi szám tartalmából

Miért visel menyasszonyi ruhát Szulák Andrea? Mi történt Gwyneth Paltrow-val? Olvasson bele májusi számunkba!

Miért visel menyasszonyi ruhát Szulák Andrea?
Szingli menyasszony

Még a szingli is vágyik arra, hogy egy nap menyasszony legyen. Szulák Andrea már a menyasszonyi ruhát próbálja.
– Valami van, valakim van- árulja el.
– De az igazi?
– Próba, szerencse!

 

 

 

Mivel élte túl Bíró Ica a második nagy szakítást?

A szépségért meg kell izzadni…
Nagy generációk – Fitneszkirálynők

Mivel élte túl Bíró Ica a második nagy szakítást? A szépségért meg kell izzadni… Nagy generációk – Fitneszkirálynők

Részlet a cikkből >>

 

 

 

Játszótéri divat


Képek >>

 

 

 

 

 

ÉLVEZZ!

Szex – fogamzás után

Lehet-e szeretkezni terhesség alatt? Meddig tart a kötelezô szextilalom? És mi lesz szülés után? Megmaradhat a vad testi élmény?

 

 

“A szerelem majdnem megölt engem” – menekülés az Édenbe


A magam boldogtalanságának építésze vagyok – mondta néhány évvel ezelôtt Gwyneth Paltrow, aki – bár 26 évesen Oscar-díjat nyert – a magánéletben sokáig szerencsétlennek bizonyult. Brad Pitt, akivel már az esküvôt tervezték, egyik napról a másikra lelépett. Ô pedig ott maradt halálosan szerelmesen. Ekkor egy akupunktúra-guru azt tanácsolta, csomagoljon, meneküljön a bánata elôl. És akkor utoléri valaki. 

 

 

Ki fizeti az angyalt? –interjú Koltai Lajos operatőrrel

Az újságíró, aki Koltai Lajos világhírű operatôrt kérdezi a Sorstalanság című elsô, pénzhiány miatt félbeszakadt rendezésérôl, ezúttal több az újságírónál. Az egyelôre még meg nem született film szereplôje is, aki nem kapta meg a neki járó gázsit. Különös ismeretség alakult közöttük. Ki ismeri jobban a másikat?

Anya csak egy – volt.


Ez az írás nem szokványos anyák napi feladatnak látszott: beszélgetni arról, ki hogyan élte meg, mivel élte túl az édesanyja halálát. A beszélgetôpartnerek kiválasztása során azonban váratlan nehézségekbe ütköztem. Mélyen ôrzött titok ez. Talán mert elengedni akkor tudok, ha tudok szeretni.

 

Eper és vágy


Palacsintatésztában sült eper,forró öntettel
Tovább a recepthez >>

 

 

 

 

Büszkeség és gravitáció 


A kozmetikai cégek felmérése szerint minden második nô elégedetlen a mellével, miközben kilencven százalékuk tartja a legfontosabb testrészének és nôiessége szimbólumának. A plasztikai beavatkozások közül is a legtöbben mellformáló műtétekre vállalkoznak. Ha ez ennyire fontos nekünk, ideje, hogy mindennapos szépítkezésünkbe beillesszük a mellápolást, hogy ne frusztrációink egyik forrása, hanem büszkeségünk tárgya lehessen. 

 

 

Ultra Ibolya és Profi Bácsi

Részletek itt >>

Happy End – Miss Európával

Laky Zsuzsanna Európa szépe. A világ a lábai elôtt hever, az arca Magyarországot népszerűsíti óriásplakátokon Európa fôvárosaiban. Szép feladat, de nem könnyű, mert a szerzôdése kimondja, hogy az elkövetkezô egy évben nem változtathatja meg a hajszínét, nem vágathatja le a haját, és nem használhat műszempillát. Nem beszélhet csúnyán, nem dohányozhat. A tetoválás és a piercing is tilos. És persze nem engedik férjhez menni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top