nlc.hu
Aktuális
Szendébõl szexistennõ

Szendébõl szexistennõ

Folytatódik a húsvéti nyuszikaland! A nemrég megismert Bálint napi gitárvirtuóz végre becsalogatja barlangjába a mi szolíd szingli Paár Petránkat. Persze Petráról kiderül, hogy nem is olyan szolíd, ha fehér lepedõ közelébe ér...




És aki az est részleteibe beavat minket: maga a Pasi! Tulajdonképpen nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet-e meghívni Petrát a húsvéti tojáskereső partira, de a barátaim mindent bevetettek, hogy végre bedobjam a köztudatba azt a lányt, akiről Bálint-nap óta áradozom. Így aztán engedtem az unszolásnak, és elhoztam az én kis barátnőmet – na, neki nem így fogalmaztam.

Petra, kezdeti lányos zavarát leplezendő, azonnal a konyhába startolt, hogy elvegyüljön a lányok között. Persze végig stíröltem, talán emiatt, vagy mert nehezen múlt a lányos zavar, bedöntött két kupica kerítésszaggató házipálinkát. A parti végén egymásba borulva távoztunk, pontosabban ő rám borult, én pedig felajánlottam a karomat és a kocsimat. A lovagiasság példaképe… Ahogy Petra az anyósülésre heveredett, felcsúszott a szoknyája. Hoppá! A lovag ledobta páncélját, leugrott a lóról, és rávetette magát a várkisasszonyra – lelki szemeim előtt már láttam, hogyan helyezem át a jelenbe ezt a gondolatot, de aztán úgy döntöttem, vezetés közben inkább nem foglalkozom víziókkal. Majd otthon – úgyhogy meginvitáltam Petrát egy pohár borra, magamhoz.

Amíg kiválasztottam az ünnepi hangulathoz, valamint a középkori fantáziáimhoz illő bort, Petra meggyújtotta az összes gyertyát, amit a lakásban talált, és feltett egy romantikus CD-t. Nem tudom, a gyertyák, a zene, vagy a portói bor kontra házi pálesz tette-e meg a hatását, mindenesetre teljesen új arcát ismerhettem meg a csajnak, egyre kacérabb lett, egyre kihívóbban nevetett rám. A harmadik pohár bornál – épp az előző napi shopping túráját ecsetelte – egész egyszerűen felcsippentette szoknyája jobb oldalát, hogy jól láthassam a frissen beszerzett vadító fehérneműjét.

– Na, most konkrétan erről a bugyiról beszélek! – tette hozzá egy bikavadító mosoly kíséretében. – Nem hiszed el, milyen közelharcot folytattam érte egy vörös tyúkkal! Ugye, megérte? – kérdezte olyan arckifejezéssel, hogy ha Michelle Wild látta volna, beadná a nyugdíjazási kérelmét.

Elérkezettnek láttam az időt, hogy magam előtt is bevalljam, az este erotikus fordulatot vett. A lelkem mélyén lakó lovag felujjongott. Amíg ezen méláztam, Petra határozottan hozzám lépett, és megcsókolt, majd az ölembe ült, és… Nos igen, amikor Botond bemutatta nekem, azt hittem, Petra egy szende lány, ehhez képest most egy szexistennőt tartottam a karjaimban. Be kell vallanom, alig bírtam a tempót. (Nyugi, azért nem lehetett rám panasza!)

Reggel arra ébredtem, hogy egyedül vagyok az ágyban, és kicsit a fejem is fáj az este benyakalt alkoholmennyiség hatására. Pár pillanatig azt hittem, Petra lelépett a szexcsata után, ahogy az egy egyéjszakás kaland esetében dukál. Kisvártatva rájöttem, hogy nem hallucinálok, tényleg motozást hallok a konyhából. Nemsokára tálcán érkezett a reggeli, ami annak tudatában, hogy hónapok óta nem jártam közértben, nem kis mutatvány lehetett. Végül is Petra nem változott pizzává reggelre, ahogy az az ideális szeretőtől elvárható, de azért megtartom. Feltéve, ha ő is úgy akarja…

Szingli-posta

“Amikor összejöttem a mostani barátommal, és mindketten úgy éreztük, itt az ideje, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatunkat, már a moziból hazafelé menet egymásnak estünk. Végre felértünk a lakásomba, amikor konstatáltuk, hogy egyikünknél sincs óvszer. Elrohantunk egy általam éjjel-nappalinak hitt patikába, ami persze zárva volt. Eléggé lelombozva értünk vissza hozzám, ahol időközben megjelent a lakótársam is. Vele négyszemközt megvitattuk a helyzetet, öt perc múlva már ott sem volt, és még ki is segített minket. Mire nem jó egy felkészült társbérlő?”

pandi24@…

“A barátnőm és én is elég félénk típusok vagyunk, egyikőnk sem merte forszírozni a szexet a kapcsolatunk elején. Két hónapig vártunk, aztán én egyik este már nem bírtam, megkérdeztem, nálam aludna-e holnap. Mire ő a nyakamba ugrott, és azt mondta, akár ma is, már hetek óta várja ezt a kérdést. Nem is húztuk tovább az időt…”

Karcsi, Tata

Szingli-lányok! Továbbra is várjuk leveleiteket: e.fejos@sanomabp.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top