nlc.hu
Aktuális
Június

Június

A Tartalomból...

Máskép(p) – Ászok násza:
Lilu és rózsaszín
A magyar sztárpár majdnem annyit készülôdik az esküvôje elôtt, mint annak idején Victoria és David Beckham.
– De legalább azt nem kell megvárnunk, hogy Norbit lovaggá üssék – mondja
a mi Doktor Szöszink.

Nagy generációk – a stílus tervezôi
Divatdiktátornôk
Zoób Kati, Léber Barbara, S. Hegyi Lucia divattervezôk tudják, hogy az élet egy show. Ehhez illôen a szürke nôket is kiszínezik.

Részletek a cikkből >>

Teszt – szexintelligencia
SzexIQ
Az IQ, azaz az intelligenciahányados után most itt az SQ, azaz a szexhányados, amely elárulja, hányadán is állunk a testi szerelemmel. Kíváncsi rá, mennyi az SQ-ja? Fejtse meg tesztünket!

Ha nem csak a felszín érdekel – Tom Cruise
Két nô között a padlón
Részletek a cikkből >>

Divat – strandolunk!
A Napba lehet nézni, de rá érdemes!
A napcsalogató fürdôruhákon, a flitterekkel és strasszokkal díszített papucsokon megcsillan a fénysugár, míg az intenzív banánzöld, narancssárga és kék csak úgy vonzza a tekinteteket. A bikinis nô még az árnyékban is a napos oldalon áll.

Exkluzív – Rost Andrea
Az énekesnô, a baba és a kurtizán
Szerelmes asszony
Részletek a cikkből >>

Természetes jótevô – egy csipet só
Legyen só róla!
Részletek a cikkből >>

Szépség – az örök ifjúság titka
Vízállásjelentés
Az arcbôr száraz, de a hason és a fenéken is helyenként pirosodik, hámlik a bôr. A comb nem feszes, hanem hullámzik, mint a kelt tészta. Gyakori szépségpanaszok. Néha egy pohár víz is segít, mi azonban a legújabb, hidratáló kozmetikai újdonságokról is beszámolunk.

Smink – rózsás arcok
Porcelánbabák
Az idei nyár nemcsak a napbarnított arcokat, hanem a finom, alabástrom pofikákat is divatba hozza.

Nosztalgia – palm beach legendája
Sznobok klubja
Beugrás csak egymilliárd fölött!
Amerikában nem szokás kerítéseket építeni, Palm Beach-en viszont magas sövények rejtik el a dollármilliárdosok villáit. Minden a luxusról szól, amelyet titkolni kell a kívülálló elôl. Ám az Évszakok újságírója elôtt egy multimilliomos idôsödô lánya bikinire vetkezett a vörös szalonban.

Meghökkentô mesék – ponyvaregény
Bestsellerkirálynô
A sebzett lelkek ápolója
Vis Major, áll a hatalmas kapun, s az az ember érzése, hogy a Dallas magyarosított helyszínén jár, egy igazi ranch-en. Vavyen Fable-höz jöttünk, a rejtôzködô nagyasszonyhoz. Egy filmszerű karrier hôséhez, aki szegény újpesti kislányból e birodalom tulajdonosa lett, egyszerű ápolónôbôl híres íróvá változott. Romantikus, mint a regényei?

Élet, képek – Básti Juli fotóalbuma
Hideg víz reggelire
A lányok az apjukat keresik a férjükben. Én meg vagyok elégedve magammal, mert legalább másodszor nem estem ugyanabba a csapdába. Sokan egy életen át próbálkoznak, mégis ugyanaz történik velük. A második házasságomra kibogoztam magamban ezt a csomót – nyilatkozta Básti Juli. A családi albumából az is kiderül, miért kell reggel kilencvenszer arcot mosnia.

Happy end – Guillaume Depardieu
Depardieu fia Budapesten lelt rá a boldogságra
„Többet, gyorsabban, szenvedélyesebben éltem, mint más négyszer ennyi idô alatt. A szívemet viszont nem adom. Legyen az egy magyar lányé.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top