nlc.hu
Aktuális
Nagy generációk

Nagy generációk

Zoób Kati, Léber Barbara, S. Hegyi Lucia divattervezôk tudják, hogy az élet egy show. Ehhez illôen a szürke nôket is kiszínezik.

Zoób Kati
Az aranyásó
„Jellemzô, hogy amikor a Szent István körúton megtartottuk a Zoób-bemutatót, másnap a lapok azt írták: „Náray, a divatkirály,” merthogy Náray Tamás énekelt nálam a színpadon.”

Valaki azt mondta Zoób Katira, hogy folyik a kezébôl a luxus. Ez azért érdekes, mert nagyon szerény körülmények között, vidéken felnôtt lány ô. Honnan folyna hát a luxus? – kérdezi, és mi is ezt kérdezzük.

S. Hegyi Lucia
A szuperaktív
„A szalonomban feltárjuk a belsô lelki mozgatórugókat: vajon miért csalja meg az illetôt a férje, és mi az oka annak, hogy gátlásokkal küzd.”

Betoppan hozzám egy magas beosztású hölgy, derékig érô hajjal, s azt mondja, teljesen Luciára bízza magát, kivéve a haját, ahhoz nem nyúlhatnak. A férje megtiltotta neki. Azzal fenyegette, elválik. Láttuk, sokkal elônyösebb a hölgynek a fiatalos, rövid frizura, s rábeszéltük. Teljesen átalakítottuk, felöltöztettük. Délután a belvárosban beszélt meg találkozót a férjével, aki kétszer is elsétált mellette, de nem ismerte meg. A hölgynek kellett megszólítania. A férje ölelgette, csókolgatta, nem gyôzött gyönyörködni benne. Hát nem haragszol, hogy levágattam a hajam, kérdezte tôle, amire az volt a válasz: dehogy, hiszen egy új nôt kaptam.

Léber Barbara
A bálványimádó
Az egész a gyerekkorában kezdôdött. Léber Barbarának volt négy „nôi babája”, akiket estélyibe, joggingba, fürdôköpenybe, turbánba öltöztetett, ahogy az alkalom diktálta. És ma már a saját szalonjában dolgozik. Ha úgy tartaná kedve, maga is fellibbenhetne a kifutóra. Kevesen gondolnák, hogy háromgyermekes anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top