Aktuális

Fejtsd meg velünk álmaid!

Az álmok olyanok, mint a titkosírással készült levelek, amelyeket a bölcsebb énünktõl kapunk. Az álmok óvnak a ballépéstõl, megmutatják, hogyan döntsünk bizonytalan helyzetekben.





Az álmok titokzatos képeinek egyéni megfejtéséhez nyújt segítséget a két hét múlva megjelenő Asztro álomnaplónk, amelyet minden olvasónk ajándékba kap a Nők Lapja mellé!

Az éjszakai álomképek nem vezetnek bennünket félre. Hiszen az álmainkban látott szimbólumok nem mások, mint tükörképei a napközbeni igazi érzéseinknek, őszinte gondolatainknak, vágyainknak, és félelmeinknek. Félreértést inkább az okozhat, ha nem tudjuk ezeket az álomszimbólumokat helyesen értelmezni, vagy fogalmunk sincs arról, mit jelenthetnek.

Halottal álmodni szerencse

Leggyakrabban előforduló példa erre, hogy sokan azt hiszik, ha álmukban halottat látnak, akkor ez a szimbólum valami szörnyűségre figyelmezteti őket, amely napközben rájuk leselkedik. Miközben ez az álom rendszerint azt üzeni, hogy tartsunk ki egy veszni látszó ügyben, mert szerencsés fordulatra számíthatunk, és karnyújtásnyira van a győzelem. Hogy életünk mely területéről van szó, azt az Asztro álomnapló segítségével könnyen kideríthetjük.

Aludjunk rá egyet!

Az Asztro álomnaplót érdemes még kitölteni azért is, mert az álmok gyakran kapcsolódnak egymáshoz, egyik éjszakáról a másikra. Naplónkat fellapozva megérthetjük, hogy a különböző események miért történtek velünk, vagy a folyamatban lévő ügyben mit kellene tennünk.

Egy-két hónap múlva visszapillantva pedig világossá válik, hogy életünk melyik területén, milyen hosszú távú változtatásokra van szükség ahhoz, hogy elégedettek legyünk.

Az Asztro álomnapló vezetésével fejleszthetjük az intuíciónkat, és az álmokkal való foglalkozással előre léphetünk a spirituális fejlődés útján.
Hasznát vehetjük “álomprogramozáskor” is, amikor azt mondjuk egy döntés előtt: alszunk rá egyet. Ám az elalvás előtti kérdésfeltevésnek csak akkor van értelme, ha tudjuk, mit jelent az éjszaka érkező válasz.






Életünk filmje

Az Asztro álomnapló nem hasonlít a klasszikus álomnaplókhoz. Használata egyszerű, nem szükséges hozzá részletesen leírnunk az éjszaka látott “filmünket”. Elegendő, ha egyetlen szimbólumra emlékszünk, és a hozzá rendelt hét ősbolygó valamelyike alapján kitöltjük.
Álmaink a saját életünkről készült dokumentumfilmek, amelyeknek mi vagyunk a producere, a rendezője, a főszereplője és a nézője egyaránt. Ha megértjük őket, megértjük az életünket is.

Asztro álomnapló ajándékba!

Aki megvásárolja az egy hét múlva (2004. június 9-én megjelenő) 24-es lapszámunkat, Asztro álomnaplónkat kapja ajándékba. Az Asztro álomnaplót tartsa az éjjeliszekrényén, és csak a saját álmait vezesse benne! A család minden tagjának legyen külön példánya, így az éjszaka titokzatos képeiből megtudhatják, kinek mit hoz a holnap. Ha a napló betelik, kezdjen egy újat, mert valószínűleg a problémája (vagy életének egy szakasza) véget ér, és egy másik kezdődik, amihez hívja segítségül az álmait! Ezért nem árt, ha álomnaplónkból több példányt szerez be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top