nlc.hu
Aktuális
Fotózzon a Nõk Lapjának!

Fotózzon a Nõk Lapjának!

A Nõk Lapja fotópályázatot hirdet olyan fotósok számára, akik hivatásuknak tekintik az ember, az emberi kapcsolatok, a környezetünk és a mindennapi események érzékeny, hatásos, hiteles ábrázolását.






A képeket három kategóriában várjuk:



1. Emberi kapcsolatok
2. Ember és környezete
3. Riport

Egy versenyző több kategóriában is pályázhat, de egy kategóriában legfeljebb 1 pályamunkával. Kérjük, mellékeljenek műveikhez rövid bemutatkozást és elérhetőségeik listáját.

Pályázati anyag

A 3. kategóriában 4-5, az 1. és 2. kategóriában 2-3 papírképet, diát küldjenek ­ postán, vagy elektronikus úton, e-mailen, jpg formátumban, nézőképeket kérünk, 72 dpi felbontásban, ne legyen nagyobb 700 kbyte. A megjelölt mennyiségnél több képet, illetve CD-t nem fogadunk el.

A Nők Lapja magazin szerkesztőség címe:
1037 Budapest, Bokor u. 15-19.
Telefon: 437-1560, 437-1561
E-mail: noklapja@sanomabp.hu
A pályázatra írják rá, hogy “Fotópályázat” 





Határidő


A pályázati anyag végső elbírálásának határideje október 15-e, eredményéről október végéig értesítjük a pályázókat és az olvasókat.

A beküldött anyagokat azonban folyamatosan értékeljük, az arra érdemeseket megjelentetjük a lapban, ezért érdemes a pályázóknak a leggyorsabban elkészülő anyagokat az első hullámban augusztus 1-jéig, a második hullámban szeptember 1-jéig elküldeni.

A beküldés végső határideje szeptember 15.

A képeket a Nők Lapja vezetői és vizuális szakemberei előválogatása után fotóművész- fotóriporteri zsűri bírálja el.

Jutalmak

A megfelelő színvonalú, a lap profiljához illő fotókat megjelentetjük, és alkotóik a honorárium mellett értékes ajándékcsomagokat, utazást nyernek.

A legtehetségesebb pályázókat bemutatja a Nők Lapja, valamint lehetőséget kapnak folyamatos munkára lapunknál a 2005. év folyamán, melynek során további gyakorlatot szerezhetnek, illő honorárium ellenében.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top