Aktuális

Július és augusztus

Elõttem az utódom! Élsportolók vallanak múltjukról, jelenükrõl és jövõre vonatkozó terveikrõl. Benedek Tibor és Epres Panni szerelmükrõl, Csernus Imre pedig a kapcsolatok legnagyobb buktatójáról...

Bejárjuk a Balatont, a magyar cseppkőországot, ellátogatunk egy szafarira és egy osztálytalálkozóra Benkő Nórával, megnézegetjük Jakupcsek Gabriella fényképalbumát, és eltöltünk egy napot a paradicsomban is.
Tartson velünk – egész nyáron!





Előttem az utódom:
Az athéni olimpián Csisztu Zsuzsa is
ott lesz: az utód, Szarka Krisztina
szerepléséről tudósít majd. Összeállításunkban a múlt győztesei találkoznak
a jelen reménységeivel.

Romantika ezerrel!
Fiatalok, szépek, sikeresek. Összeillenek.
A külföldön is keresett modell és minden idők egyik legjobb magyar vízilabdázója.
Panni tizenhat évesen ismerte meg Tibort, mégis több mint tíz évnek kellett eltelni, hogy újra egymásra találjanak.

Királyfihoz mentem feleségül!
Az utóbbi években négy vonzó európai királyfi is oltár elé állt, ráadásul mind a négy polgárlányt vett feleségül. A friss királyi hitveseket nemcsak származásuk rokonítja, hanem életkoruk is. Mindegyikőjük elmúlt harminc éves, ami azt mutatja: a házassággal már sehol sem sietnek annyira.

Ámor és MÁMOR
Afroditénak köszönhetjük a szépséget, Erósznak a szerelmet, Zeusznak az olümposzi óvoda kisdedeit. Bár az idei nyár szenzációjából, a Trója című filmből az amerikaiak mintha kifelejtették volna az ókori isteneket, az athéni olimpia idején bizonyára mindennep hallunk majd róluk. Van is mit róluk mesélni!

Variációk egy igaz történetre
Mindennapi történet, mondjuk a “a férj, a feleség ésa házibarát” típusú szerelmi háromszögekről. Ám ha a románcból egy baba születik, a történet már nem is lesz olyan banális! Ilyenkor hajlamosak vagyunk szt hinni, hogy velünk ez nem fordulhat elő. Péter, a férj, Mária, a feleség, és Gábor, a harmadik is azt hitte. Hogyan mesélik el ugyanazt a történetet? Végül pedig megtudhatjuk, mi minderről a pszichiáter véleménye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top