Aktuális

Keresse párját a Nõk Lapjával!

Ezúttal egy kelet-magyarországi olvasónkat mutatjuk be azok közül, akik lapunkon keresztül keresik társukat. Zoltán rendszeresen jógázik és úszik.




– Tíz éve dolgozom bolti eladóként a bátyám üzletében. Nemrég leérettségiztem egy művészeti iskola esti tagozatán, ahol vizuális kommunikációt tanultam. Legszívesebben ezzel foglalkoznék – meséli Zoltán, aki a keleti határszélen él egy kisvárosban. A negyvenkét éves férfi kilencvenötben költözött át Erdélyből Magyarországra. Azt mondja, azért jött, mert barátai nagy része addigra már Kanadában vagy az Egyesült Államokban élt. Ő azért választotta Magyarországot, mert itt otthonosabban érzi magát, mint egy idegen országban, és a bátyja is itt él a feleségével. Ráadásul, így, ha honvágya van vagy hiányoznak a Temesváron maradt barátok, könnyen hazaugorhat a szülőföldjére.

– Kevés szabadidőm van, mivel a házamat építem. Régebben sokat sportoltam, a labdajátékokon kívül mindent szeretek. Főleg az úszás, a búvárkodás, a hegyi túrázás, a barlangászat és a kerékpározás áll közel hozzám.

Zoltán egyik napjából sem hiányozhat a jógázás, amelyet már tizennégy éves kora óta gyakorol. Emellett egyre jobban érdekelik az ezoterikus tanok is, különösen a lélekvándorlás és a gyógyítás, ezért kéthetente ezoterikus klubba jár.

– A nőies nők keltik fel a figyelmemet, főleg, ha műveltek, tisztában vannak az értékeikkel, de nem beképzeltek. Aki egy átlagos, kedves, megértő társat keres, az bennem megtalálhatja a párját. Komoly kapcsolatot keresek, úgy érzem, megkomolyodtam már, eljött a családalapítás ideje. Nyugodt, kiegyensúlyozott családi életet, gyerekeket szeretnék, de a részleteket majd úgyis megbeszéljük a választottammal. Kelet-magyarországi hölgyek fényképes leveleit várom.

Szerintünk…

… Zoltán szorgalmasan dolgozik, hogy egyről a kettőre jusson. De mint mondja, neki nem a gazdagság a fontos, hanem az, hogy nyugodt, boldog életet élhessen együtt egy őszinte, kedves nővel.


Zoltánnal a 1554 Bp. Pf.: 64. címen, illetve a b.kover@sanomabp.hu e-mail címen vehetik fel a kapcsolatot.

Rovatunkban továbbra is ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk társkereső férfiolvasóink részére. Jelentkezésüket a fenti címeken, illetve a Nők Lapja Café Párkereső oldalán várjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top