nlc.hu
Aktuális
A zöld szemû szörnyeteg – II. rész

A zöld szemû szörnyeteg – II. rész

“Megcsaltam a szomszéd sráccal”

“A barátom addig-addig féltékenykedett a szomszéd fiúra, míg végül fölkeltette bennem a kíváncsiságot, és egymásra találtunk vele, pedig korábban egyáltalán nem érdekelt. Persze lebuktunk, és most a barátom engem okol az egészért.”

liana@…

Kata: Lehet, hogy a barátod tudat alatt a szomszéddal való gyanúsítással akart megszabadulni ettől a kapcsolattól, anélkül, hogy övé lenne a felelősség. Talán ő maga teremtette meg a lehetőséget, hogy elmenj tőle – és most te vagy a bűnbak. Csak azt tanácsolom, hogy szállj ki a helyzetből, vagyis szakíts a barátoddal – a szomszéddal pedig akár boldogok is lehettek!

Ismeretlen szám a mobilon

“A fiúm mobiljának híváslistáján néha megjelenik egy általam ismeretlen szám, és találtam egy erről a számról jövő SMS-t is, viszonylag ártatlan szöveggel, de nem volt elég meggyőző. Gyanakszom, hogy netán van valakije. Mit gondolsz, megcsal? Szóljak neki? Felhívjam a számot?”

kis…@…

Kata: Mindannyiunknak van pár olyan ismerősünk, akivel személyes üzeneteket tudunk váltani, de ezek az üzenetek csak kettőnkre tartoznak. Azzal, hogy te a barátod mobilját próbálod “szóra bírni”, már elkezdted korlátozni a fiú személyes szabadságát. Miért nézegeted a telefonját? Miért nem bízol benne? Miért gondolod úgy, hogy nem lehetnek haverjai, barátai, esetleg lánybarátai, akikkel SMS-ezhet? Nem gondolom, hogy fel kellene hívnod azt a számot, sőt, szerintem jó lenne, ha teljesen békén hagynád a telefonját, hiszen nyilván te sem szeretnéd, hogy a barátod a te személyes dolgaid között kotorásszon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top