nlc.hu
Aktuális
Gyerekcsináló kövek

Gyerekcsináló kövek






Ildikó reménykedett benne,hogy gyermek után vágyakozó barátnője a kövesasszony segítségével végre teherbe esik;de rájött, hogy az asszony csak visszaél a meddő nők bizalmával, és elveszi tőlük a pénzt
– Edit barátnőm mindennél jobban vágyott egy gyerekre, de harminchat éves volt, és még egyszer sem esett teherbe – kezdi Ildikó a történetét. – Majd kibújtam az izgatottságtól a bőrömből, amikor megláttam a tévében a csodatévő kövesasszony meddőség-gyógyító hirdetését. Azt mondtam neki, hetvenötezer forint nem lehet akadály, hogy végre gyereke legyen. Edit öt hókuszpókuszon vett részt a csodatévőnél, aki egy ágyra fektette, melegvizes köveket tett a hasára, és fél órán keresztül kézrátétellel termékenyítő energiákat küldött. Mindennek másfél éve, Edit azóta sem lett terhes. A kövesasszonynál viszont összebarátkozott három sorstársával, akikkel tartják a kapcsolatot. Ők hosszabb ideig bíztak a csodában, és százötvenezer forintot fizettek tíz mágiázásáért, de egyikük sem lett várandós.

Az ember sok mindenre képes, ha arról van szó, hogy viszontszeressék, ezért aztán jól virágzik a „szerelmi kötés” üzletág. A varázslónő ablaktalan, dohos lyukban ül a belvárosi bérházban. Fröccsöntött halloween-fej és fekete macska mellett az asztalon gyertyák lobognak, a tarotkártya agyonhasznált lapjai pedig a jó üzletmenetről árulkodtak. Renáta húszezer forintot fizetett, hogy a jósnő az imádott férfit „hozzá kösse”. Feri azonban nemhogy szerelmet nem vallott, de a mágia után úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben!

„A transzlégzés és meditáció megoldja minden problémáját” – ez állt a hirdetésben. Kapva kapott a lehetőségen Zoli, aki a saját neméhez vonzódik. Alkalmanként ötezer forintért egy sötét szobában fekve ismételtették el vele százszor, hogy ezentúl a nőket kedveli, és jó lesz majd apának lenni. A fiút annyira összezavarták a „kezelések”, hogy azóta antidepresszáns gyógyszerekkel kezdi a napot.

Modernkori varázslók

– Leadsz egy hajszálat, hozzá egy ezrest, és teljesül, amit kívánsz – mondja Zsuzsa, akinek mindjárt három óhaja van, logikusan háromezerért. – A varázsló „energetizálja” a hajszálamat, de figyelmeztetett, nem biztos, hogy a kívánságom mindjárt valóra válik! Előfordul, hogy több hónapot kell várni a sikerre, és persze ehhez havonta ki kell „csengetni” hajszálanként az újabb ezreseket. Ha valóra vált az álmom, akkor is maradhat nála a hajszál, mert így biztosított a folyamatos siker. Akár életem végéig – havidíj ellenében!
A modernkori varázsló nem hord süveget és köpenyt, pont úgy néz ki, mint az átlagember, de van egy varázsládája, amely leginkább koporsóra emlékeztet. Nagyon naivnak (vagy inkább elkeseredettnek?) kell lennünk ahhoz, hogy ebbe az dobozba belefeküdjünk, amelyről a varázsló és a segítői azt ígérik, ha kiszállunk belőle, megoldódnak a szexualitással, az erőszakkal és a hatalommal kapcsolatos problémáink. Mert a ládába koncentrálódott földi energiák hatására megváltozik a nézetünk ezekben a témákban.

Sikeresen üzemelnek a gyerekboszorkány-tanfolyamok vagy a földsugárzásmérő gyorstalpalók is. Amíg vevők vannak a csodákra, addig eladók is lesznek rájuk. Hátrányba pedig azok a valóban tiszta lelkű és hozzáértő segítők kerülnek, akik igazi gyógyuláshoz segítik a tanácskérőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top