nlc.hu
Aktuális
Szörnyeteggé válok?

Szörnyeteggé válok?

Mint tudjátok, Paár Petra bepasizott, sõt, együtt is nyaralt szerelmével, Péterrel. Mindezek ellenére, gyakorlott szingliként nem éli bele magát túlságosan ebbe a kapcsolatba – eddig csak két esküvõi szalon honlapjára kattintott rá.




Az ábrándozásból néhány hosszú kapcsolatban élő férfi beszélgetése ébreszti fel.

“Épp a lányokra vártam a kedvenc éttermünkben, egy napilapot lapozgattam magányosan, amikor négy üzletemberforma nagy röhögések közepette becsámpázott, majd letelepedett pont a mögöttem lévő boxba. Leplezetlenül megbámult mind a négy, de úgy tettem, mint, aki észre sem veszi a sóvár pillantásokat, és belemélyedtem a forint-árfolyam tanulmányozásába. Rendeltek, majd a mizujs-a-cégnél, illetve a te-mennyit-kaszáltál programpontokat kivégezve, csörgött az egyik spéci, fülbeépített mobilja. Kedvesen elcsevegett valakivel, de, amikor a hallójáratai bontották a hívást, azonnal hangnemet váltott.

– Nem hiszitek el – tárta fel a lelkét kétségbeesett hangon –, ez a nő úgy szívja a véremet, mint egy vámpír.

– Pedig régen nem erről a szívótechnikájáról volt híres – vágta oldalba a másik.

– Ja, de ha nyeregben érzik magukat, onnantól kezdve kibírhatatlanok – szögezte le a harmadik. Innentől kezdve általános nőszidás következett, pontosabban meghallgathattam, a “Biztos kapcsolatban élő nő átváltozásai” című kerekasztal-beszélgetést. Csak úgy dőltek a rémtörténetek, mind a négy szájából.

– Mióta összeköltöztünk, minden cuccomra rátette a kezét: azt hiszi, hogy ami az enyém, az az övé is – kezdte a leghelyesebb. – Vettem neki hálóinget, mégis az én pólóimban alszik. Vettem neki gyantázó készüléket, mégis a borotváimat használja. Ha fázik, az én sportzoknijaimat veszi elő, nem a sajátját! Még a boxeralsómat is felveszi, már gondolkodtam rajta, hogy áttérek a tangára, csak hogy lássam, mit csinál.

– A barátnőm műszempillát hord néha, már ez is borzongató, de ráadásul szanaszét hagyja. A múltkor rávágtam az újsággal, mert azt hittem, valami bogár. Tudjátok, hogy pókfóbiám van!

– A menyasszonyom múltkor totál leordított, amikor azt hittem, hogy jó fej vagyok, és ágyba viszem neki a reggelit. De ő csak begőzölt, és kiabált, hogy ha kövérnek tartom, akkor mondjam meg a szemébe, ne gerezdekre vágott naranccsal üldözzem.

– A feleségem meg mindenre allergiás, az év háromszáz napján be van dugulva az orra, ha megcsókolom, fuldokolni kezd. A maradék ötvenhat alkalommal pedig menstruál, képzelhetitek, milyen vidító a szexuális életünk – zárta le a beszélgetést a negyedik. Pasiszinten már ez is abszolút maratoni lelkizésnek számított, úgyhogy nyugodtan áttérhettek az autókra és a focira. Én meg ledermedve ültem, és elképzeltem magam, ahogy kilépve a szexi szingli-státuszból, hajcsavarókkal a fejemen, sízokniban narancsot dobálok szegény Péter felé. Ez lesz az én sorsom is? Még csak pár hónapja járunk, de én már a gyerekeinkről ábrándozom! Hogy időt nyerjek, hagytam magam rábeszélni egy hajnalig tartó csajbulira, megmondtam a kedvesemnek, hogy a héten rengeteget kell dolgoznom, megbeszéltem Valival, hogy holnaptól tényleg eljárok vele a konditerembe, és a neten bomba sportcuccokat nézegettem. Mindent meg kell tennem, hogy elhalasszam a szörnyeteggé válásom időpontját – feltéve, ha még nem következett be.”

Szingli-posta

“Az egyik barátnőm azzal kergette őrületbe a fiúját, hogy két hónap után elkezdte Apukának hívni. A fiú először nevetett a dolgon, de aztán egyre kínosabbnak érezte, főleg a haverjai előtt. Kérte a lányt, hogy hagyja abba, mire ő megsértődött, és szakítottak. Azért ezt a hibát többet nem követi el…”

ildiko.langh@…

“A szomszédomék egyéves házasok voltak, és már olyan rendszer szerint éltek, ami engem kiborított. Például kizárólag egy bizonyos sorozat alatt szeretkeztek, mert az vacsora után volt, de még nem túl későn, a csaj tudott utána fürdeni, olvasgatni, a fiú netezni. Mindezt onnan tudom, hogy egyszer pont akkor csöngettem be hozzájuk valami miatt, és nagyon viharverten jöttek elő, aztán a lány el is mesélte, miért. Még én voltam a hibás, hogy elmaradt az aznapi szex, mert időpont-módosításról szó sem lehetett!”

Karola25 Zalaegerszegről

Szinglik, írjatok! Várjuk leveleiteket: e.fejos@sanomabp.hu, h.szigeti@sanomabp.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top