nlc.hu
Aktuális
Segítség! Bepasiztam?

Segítség! Bepasiztam?

Paár Petra a páros nyaralás után, hogy késleltesse a férfirettentõ szörnyeteggé alakulását, s hogy visszanyerje a "szexi szingli-érzetet”, belevágott egy csajbuliba. Lássuk, milyen meglepetéseket tartogat számára az éjszaka!





Lánybuli! Érdekes, ez valahogy már hiányozni kezdett a páros létből. Attól még szerethetek valakit, ha elmegyek a barátnőimmel egy kicsit lazítani, nem? Előástam a szekrény mélyéről azt a sárga lakkbőr kabátot, amelyet még a Péterrel való első randimra vásároltam (és ahogy az az első randis cuccokra jellemző: sohasem vettem fel). Délelőtt egy kis időt a divat csatornának szenteltem. Tehát leültem a fotelba, és megnéztem a tévében egy sor divatház bemutatóját. Információkat szereztem arról, hogy az őszi trendnek csupán két megszeghetetlen szabálya lesz:

1. Kizárólag csak fekete, sötét és depressziós darabokat választhatunk.

2. Tetőtől talpig harsány színekbe kell öltöznünk, és vicces kiegészítőkkel kell ellensúlyoznunk az ősz borongósságát.

Kellőképpen összezavarodva álltam a tükör előtt, kezemben a sárga kabáttal. Végül úgy döntöttem, ha már csajbuli, bevállalom, mint doktor Csernus, felvettem a legvadabb pink minimet, és egy almazöld topot.

A hatás nem is maradt el, bár barátnőim kicsit szörnyülködve fogadtak, a buliban az összes sihederkorú Britney-hasonmás irigy pillantásokkal méregetett.

Csak azt sajnáltam, hogy Péter nem látja, milyen vadító is tudok lenni, ő ugyanis éppen koncertezett a zenekarral, utána pedig rohan haza, elkészíteni egy nagyon fontos honlapot.

– Stírölnek! – bökött oldalba Vali barátnőm, miközben én azon gondolkodtam, vajon ebben a szerelésben csak egy szombat esti buliban vagyok menő, vagy a hétfői értekezletre is felvehetném-e.
Lopva a jelzett irányba néztem. A táncparkett szélén magas, helyes pasi állt (a képet némileg rontotta zsákszínű halásznadrágja).

– Mint Richard Gere, csak húsz évvel fiatalabb, húsz kilóval könnyebb, és húszszor olyan sármos! – tódította Vali.

Valóban, a srác félreérthetetlen jelzéseket és félszeg vigyorokat küldött felém. Nem tudom, mi történt velem, de visszamosolyogtam rá, egy perc múlva pedig már mellettem állt, és a zene hangerejére való tekintettel beleüvöltött a fülembe, méghozzá nagyon rossz angolsággal. Csak ötödik nekifutásra értettem meg, hogy azt kérdezi, hogy magyar vagyok-e. Kiderült, a rövidnadrágos Richard Gere portugál üzletember, Raulnak hívják, és határozatlan ideig tartózkodik az országban. Néhány mondatos beszélgetés után Raul táncolni hívott. Minden meggyőződésem – és barátnőim rosszalló tekintete – ellenére vele mentem. Néhány napja még gyerekekről, esküvőről fantáziáltam Péterrel, most meg popsztárnak öltözve egy vadidegen portugállal flörtölök egy diszkóban. Megőrültem talán? Valiék nem bírták sokáig nézni kicsapongásomat, és hazaráncigáltak. Igaz, búcsúzóul még – az ő kérésükre! – megadtam a telefonszámomat a rövidgatyás portugálnak. Az már csak másnap jutott eszembe, mi lesz, ha flörtöm tárgya komolyan veszi ígéretét, és felhív?

Szinglik, írjatok! Várjuk leveleiteket: e.fejos@sanomabp.hu és h.szigeti@sanomabp.hu

Szingli posta

“Szerintetek miért van az, hogy a srácok mindig fürtökben érkeznek? Ha nincs senkim, a kutya sem néz rám a metrón, órákig petrezselymet árulok a diszkóban… De ha feltűnik a színen egy lovag, azonnal minden srác szemezik velem, és mindenki meg akar ismerni…”

reka@…

“Furcsa, de nekem pont fordított problémám van, mint a barátnőimnek. Ők nem találnak maguknak barátot, nekem kettő is van. Lacival évek óta együtt voltunk, egyre kevésbé figyeltünk egymásra, egyre inkább unalmassá vált a kapcsolatunk. Már azon gondolkodtam, kiteszem a szűrét, amikor találkoztam egy buliban Zolival. Zoli azóta is naponta hív, a munkahelyünkön e-maileket küldözgetünk egymásnak, mint két kamasz. Ezt valószínűleg Laci is megérezte, mert rákapcsolt: romantikus vacsorákra hív, virágot hoz, és évek óta először elvitt nyaralni is. Most két pasi között őrlődöm, nem tudok választani a jól megszokott Laci, és az izgalmasan új Zoli között.”

Kriszta, Pécsről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top