nlc.hu
Aktuális
Házasság, harmadik nekifutásra

Házasság, harmadik nekifutásra

Itt ül elõttem egy szelíd, mosolygós lány, akit már három és fél éve ismerünk a tévébõl, de csak az elmúlt másfél évben kavart vihart maga körül.

Deutsch Anita
Egyrészt, amikor kiderült, hogy beleszeretett nála nyolc évvel fiatalabb kollégájába, másrészt, amiért nem “vallotta be” az újságíróknak, hogy az esküvőjén már gyermeket várt. Itt ül a fiú is: csupa vibrálás, arcán mosoly, de azért bevallja, dühbe gurult, amiért pletykákkal próbálták elrontani kettejük kapcsolatát, és életük nagy napját. Szerencsére nem sikerült!

Amikor betoppanok a kávézóba, Deutsch Anita mosolyogva hallgatja, amint férje, Kinizsi Ottó gesztikulálva mesél neki valamit. Aztán Ottó magához húzza Anitát, és nagy puszit ad az arcára. Szinte hihetetlen, hogy az első találkozásukkor (amikor Anita bekerült a Barátok közt-sorozatba) nem is gondoltak arra, hogy közeli kapcsolat – akár barátság – kialakulhat közöttük.

Anita: – Addig is néztem a sorozatot, amíg nem válogattak be, és Ottó már akkor is tetszett, de sem akkor, sem később nem merült felbennem, hogy lehet köztünk valami, hiszen kollégával nem akartam szerelmi kapcsolatot. Amikor a sorozatba kerültem, még párkapcsolatban éltem. Aztán, éppen miután szakítottam az akkori társammal, következett egy színészvacsora. Egymás mellé kerültünk Ottóval, hülyéskedni kezdtünk, és valami felszikrázott közöttünk. Elkezdtünk találkozgatni, de rengeteget vívódtunk, hogy a köztünk lévő korkülönbség miatt lehet-e jövője a kapcsolatunknak. Az ismerőseim különféle “jó tanácsokat” adtak, de nem hallgattam rájuk, mert fülig szerelmes voltam.

Anita és Ottó
Ottó: – Amikor Anita bekerült a sorozatba, nem érdekelt különösebben. Jól nézett ki, de nagyon hideg volt, nem olyan, mint amilyen valójában, mert komolyan gondolta, hogy nem keveri össze a munkát a magánélettel. Azon a bizonyos vacsorán felengedett a távolságtartása, “leesett” róla az álarc, nevetett, humoros volt. Úgy beszélgettünk, mint addig még soha. Aztán randevúzni hívtam, és idővel rendkívül komoly érzelmi viharzónába kerültünk: jótékony hazugságokkal próbáltuk befejezni a kapcsolatot. Logikusan végiggondoltam: ő egy nálam idősebb munkatárs, és úgy láttam, nincs jövője a kapcsolatunknak. Húszéves voltam. Azt hazudtam neki, hogy nem áll szándékomban komoly kapcsolatot kialakítani vele, és ezt elfogadta. Aztán újra összejöttünk, akkor pedig ő szakított velem. Harmadszorra, amikor megint egymás mellett kötöttünk ki, úgy éreztük, hülyeség lenne tovább harcolni az érzelmekkel. Beláttuk, hogy nem megy egymás nélkül. Találkoztunk a Vajdahunyadvárnál, kéz a kézben sétáltunk, és attól kezdve együtt vagyunk.

Anita: – Az a bizonyos “szikra” két és fél éve, nőnapon gyulladt fel köztünk, de sokáig nem volt publikus a kapcsolatunk. Kicsit könnyebb volt úgy az életünk, mert manapság sok újság “álompárnak” titulál bennünket. Ezt nem szeretem, hiszen nem is vagyunk azok: voltak-vannak köztünk időnként viták, mint minden pár között.

Ide kattintva olvasható az interjú II. része! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top