nlc.hu
Aktuális
Ötcsillagos kulisszatitkok

Ötcsillagos kulisszatitkok

Olvasóink a múlt héten már bepillantást nyerhettek egy magyarországi ötcsillagos szálloda kulisszái mögé. A szobapincér – továbbra is inkognitóban – folytatja a történetmesélést.




Hosszú éjszaka van a háta mögött, bár kettőtől fél ötig a tálalóasztalon alhatott. Így is kissé zilált ma reggel, hiszen hajnali hatkor fejezte be a műszakot: beadta mosatni a mellényt és a nadrágot, sporttáskába gyűrte az ingét, és maga mögött hagyta a luxushotelt. Most további epizódokat tudhatunk meg elmúlt éjszakájából.

Nagy Zabálás naplemente után

– Mindig készen állunk arra, hogy kívülről hozassunk alkoholt azoknak a vendégeknek, akik ezt igénylik, hiszen így ők is, mi is jól járunk, de este kilenckor két üveg(!) whiskyt rendeltek az egyik szobába (a szállodai készletből). Arab férfi nyitott ajtót, és ott ült még három másik arab is a szobában. Velük kapcsolatban aligha érhet meglepetés azok után, hogy amikor a vallási böjtjüket, a ramadánt töltötték, késő este rengeteg ásványvizet rendeltek a szobába. Amikor megérkeztem a rendeléssel, döbbenten láttam, hogy legalább tízen ülnek a padlón, előttük a szőnyegen annyi (főtt, de biztosan nem a szállodában készült) étel, rizshalmok és húshegyek, hogy abból egy család három hónapig jól elélne, és ettek, nem is ettek, hanem zabáltak.

Elég buta arcot vághattam, mert a vendég megveregette a vállamat, és elárulta, hogy a böjt csak addig tart, amíg fenn van a nap. Így aztán éjjel pótolták be, amit napközben kihagytak.
Fél tizenegy után nem lehet az étlapról rendelni, éjjel nincs szakács. Ilyenkor már csak négy-ötféle főételből – ravioli, natúr szelet rizzsel, Cézár-saláta, gyümölcssaláta – lehet választani. Mindegyikből négy-öt adag van a hűtőben, mi tálaljuk, melegítjük, ha valaki rendel. Mivel ez nincs leltározva, éjjel mi is ezt szoktuk vacsorázni – nem hivatalosan, persze –, ezért előfordulhat, ha két vendég Cézár-salátát kér, és mi is azt eszünk, akkor azt kell javasolnunk, hogy inkább rendeljen valami mást. Éjféltől kettőig érkezett néhány rendelés, például az orosz férfitől, aki este arra kért, hogy szerezzek neki két bögyös prostituáltat. Taxis ismerősöm szállította őket, de az orosz szobájába lépve láttam, hogy már elmentek a lányok. Jó nagy felfordulás volt a szobában, még a bútorokat is átrendezték: például a fotelt a tükör elé tolták, az ágynemű kupacban hevert a földön, a megrendelt likőr elfogyott, az üres üveg az ágyon hevert. Az orosz rám kacsintott, és egy ezrest nyomott a kezembe.





Egy ágyban a szexis vendéggel


Sokan kérdezik, hogy létrejöhet-e intim kapcsolat a hotel alkalmazottai és a vendégek között. Szerintem ez nem túl gyakori. Néha előfordul, hogy egyedül itt tartózkodó, idősebb nők célzásokat tesznek a fiatal férfi kollégáknak, de nem tudok róla, hogy bármelyikük is vette volna a lapot. A pletykák szerint azonban a meleg londinerünknek több futó kapcsolata volt vendégekkel, sőt, egy holland fickó csak azért jár vissza Magyarországra nyaranta – ilyenkor már nem nálunk lakik –, hogy a londinerrel tölthessen egy-két hetet.

Egyszer az egyik recepciós srác megtetszett egy csinos, magányos hölgyvendégnek, aki estére meghívta magához a fiút. Határozottan közölte vele, hogy kilenckor várja a szobájában. Ugyan ez nekünk kifejezetten tilos, a kollégám nem tudott ellenállni az invitálásnak. Vicces volt, mert én szállítottam nekik a vacsorát: a recepciós az ágyban feküdt, magára húzott paplannal, a nő pongyolában nyitott ajtót. Nem mertem a srác szemébe nézni, nehogy összeröhögjünk, és a nő esetleg följelentse őt bosszúból. A kollégám később elmesélte: a csaj olyan volt az ágyban, mint egy tigris: harapott, karmolt, de még hörgött is. Mégis, ez volt a fiú életében az egyik legfelejthetetlenebb éjszaka. Olyannyira, hogy a szeretkezés után elszenderedett, és csak reggel ébredt fel. Még jó, hogy van szobaszerviz: a mi biztosításunkkal tudott kiosonni a szobából. A nő egyébként nem adott neki pénzt, bármikor talált volna férfit, mert csinos, dögös csaj volt. Egyszerűen megtetszett neki a kollégám. A srác ma is várja, hátha egyszer visszatér a „tigrise”…

Nekem egyetlen olyan esetem volt, amikor majdnem megperzselődtem. Ételt vittem az egyik szobába, ahol egy hamvas, keleties arcú lány nyitott ajtót. Rám mosolygott, és szinte rögtön flörtölni kezdett velem. Megfogta a kezemet, játékosan maga felé húzott. Benne voltam a játékban, amikor nyílt a fürdőszoba-ajtó, és kilépett egy idősebb nő, aki döbbenten nézett, majd ránk ripakodott. Kiderült, hogy a flörtölő angyalka az amerikai nő tizenhat éves lánya, és az anya üvöltözött velem, hogy feljelent szexuális zaklatásért. Tudtam, hogy ezt Amerikában nagyon komolyan veszik, és féltem, hogy a nő balhézik majd, és elveszítem az állásomat. Végül nem lett az esetnek folytatása, azóta komoly barátnőm is van, és biztosan nem mennék bele efféle kalandba.

Itt olvasható a II. rész »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top