Aktuális

Hogyan ébreszd fel az alvó oroszlánt? – II. rész





Feleségek panasza

– Az élet egyéb területén levő problémák is kihatnak a szexuális életre. Például: hazajön Péter, de felbosszantotta a főnöke, elege van, legszívesebben lerogyna a fotelba, és nézne valami sportadót vagy lapozgatna egy újságot. Annyira telítődött, hogy nincs energiája figyeli arra, hogy a partnerével mi történt. Csak nyugit akar, kikapcsolni a külvilágot. Ilyenkor a legjobb hagyni, hogy ez az érzés „kifusson”. Meg kell várni, amíg megnyugszik a partner, a vágyott intimitást pedig csak fokozatosan „vigyék bele” az estébe!

– Mostanában azt veszem észre, hogy egyre inkább a feleségek panaszkodnak, hogy több szexre lenne szükségük: nemcsak közösülni akarnak, hanem szeretkezni. Arra vágynak, hogy ne csak fél perc legyen az előjáték, és legyen orgazmusuk is. Ugyanakkor, ha egy férfi azt érzi, hogy „produkálnia” kell, szinte azonnal megjelennek a szexuális zavarok, a merevedési problémák. Minél jobban akarja, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem tud teljesíteni.

– Beszélhetünk taktikákról, de jobban szeretem a „praktika” szót. Például, hogy környezetet csináljunk az együttléthez, hangulatvilágítást, tegyünk virágot az asztalra, bontsunk egy üveg bort, gyújtsunk gyertyát, szóljon hangulatos zene… Ezek valóban segíthetnek abban, hogy megújítsuk az intimitást, a kapcsolat érzelmi vonulatát. A praktikákkal kapcsolatban meg kell említeni a direkt, szexuális jellegű, kihívóbb ötleteket is. Egyéne válogatja, ki mennyire kedveli, de adott esetben akár a közös pornófilmnézés is izgatóan hathat, de feldobhatja a hangulatot, ha a nő házi sztriptízt rögtönöz a párjának…

Sztriptíziskola

– A nőknek sokkal nyitottabbnak kellene lenniük a szexualitásra – mondja Pirner Alma, a Moulin Rouge táncosnője. A hölgy mellesleg sztriptíztánc-iskolát üzemeltet, nagy sikerrel. – „Bevállalósabbnak” kellene lenni, ha egy férfit maguk mellett akarnak tartani. Ez nemcsak a házasságra igaz, hanem egy tartós kapcsolatra is. Számtalanszor találkozom azzal a hozzáállással: „Rendben, együtt vagyunk, és már minden mindegy, mert úgyis az enyém…” Ha gyerek is van, akkor a nők még nagyobb biztonságban érzik magukat. De nem szabad megvárni, amíg kihűl egy kapcsolat! A lényeg – mint mindig – a megelőzés. Mindenképp nyitottnak kell lenni az új dolgokra, és meg kell beszélni, ha valamilyen különleges igényünk van! Ha valami „felhúzza” a másikat, annak elvileg engem is izgatnia kellene. Ilyen például a sztriptíz. A férfiak szeretik, ha meg a kedvesük vetkőzik, akkor főleg. Nem kell félni tőle, mert a nők egyszerűen nem bukhatnak meg vele. Még ha rosszul csinálják, akkor is jó. Én rendszerint személyre szabott műsort tanítok, ami passzol a lányok egyéniségéhez. Mielőtt kidolgoznánk a koreográfiát, sokat beszélgetünk, és ötleteket adok a jelmezre és a zenére.

Szerepjátékok ezek: a táncos lehet akár szende bölcsészlány, de domina is, lakkruhában. Mindig azt szoktam mondani: nyolc perc alatt, amíg a sztriptíztánc általában tart, kiélheti magát abban, amit soha nem mert megtenni.

– A tánciskola „növendékeinek” kilencven százaléka nem színpadon szeretne ezzel pénzt keresni, hanem megőrizve a hagyományos foglalkozásukat, csak a párjuknak szeretnének meglepetést szerezni – akár a születésnapjára is.

– A lányok személyre szabott képzés közben tanulják meg a koreográfiát. A tanfolyam elvégzése után is tartom a kapcsolatot velük, és sorra kapom a visszajelzéseket. Az otthoni sztriptíz száz százalékosan bejött: a pasik el voltak ájulva, mert olyasmit kaptak, amire végképp nem számítottak.


További információk az interneten:

szexualitas.lap.hu

www.szexologia.hu

Molnár Tamás honlapja:
www.szexterapia.hu

Pirner Alma honlapja:
www.dreamblondie.com

Vélemények a Nők Lapja Caféról

„Taktikák? Mondjuk az, hogy az asszonyka nem nyafog a napi főzés miatt és nem olajszagú kontyban, nejlonköntösben várja haza a férfit. Egy kis változás. Nem változTATás, hanem változás. Személyiségünk rejtett tartalékainak kiaknázása.

De ami a legfontosabb: ha meg akarjuk változtatni vagy kalitkába akarjuk zárni a másikat, az hamar elveszti az érdeklődését. Élni és élni hagyni – ez a fő jelmondat. Szabadság, bizalom, izgalom. Ezek kellenek. És tessék elfelejteni a napi gondokon való folyamatos rágódást!”

salsanyusz

„Amikor a pár úgy érzi, hogy elválaszthatatlanok, akkor csökken az odafigyelés. Jómagam annak a híve vagyok, hogy fokozatosan adok mindig többet és többet a páromnak, és ez célravezetőbb is. Vannak nők, akik egy perc alatt szerelmesek, mint a nagyágyú, aztán egy perc alatt hátat tudnak fordítani párjuknak. Aztán újra fellángolnak az érzéseik, de már egy másik pasiért. Egy szerető nő nem tud egyik percről a másikra színt váltani, egy nőnek az érzései akkor mélyek, ha őszinték.”

sternglass

„Egy hosszabb kapcsolatban nem is kell állandóan égni! Nem olyan nagy baj, ha bármi miatt kis szünetek vannak. Mert újult erővel törhet fel ismét a vágy. Én azt tartottam mindig, hogy nem kellenek különösebb praktikák, mert elég, ha az én „tüzem” őt is fellobbantja. Vagy fordítva. Persze, hogy lehet szexis fehérnemű, meg ledér táncika, vagy csak szokatlan alkalom, hely, helyzet stb.… De minderre tudatosan készülni? – hát nem tudom. Akkor elvárások is vannak, hogy majd ha én így teszek, akkor ő úgy reagál. Aztán, ha mégse, akkor jöhet a durca. Hogy lám-lám, én így készültem, te meg. Spontán helyzetek előnyben! (A legjobb praktika a féltékennyé tevés! Persze nem durván, csak olyan kis finoman ;-)”

valaki*

„Mi is összegubancolódva alszunk, már ha van még időnk elalvás előtt összegubancolódni. A párom délután kettőtől dolgozik este tízig. Fél tizenegy, mire hazaér. Én „normál” munkarendű vagyok, tehát este fél tíz felé, ha valaki megpöcköl, akkor felborulok, és elalszom.

Nehéz megszokni a háztartásvezetést, hogy nap mint nap kaját készítek, mert a menza drága. Nehéz megszokni, hogy későn fekszem és korán kelek. Így elég nehéz egymásra rágerjedni. Hét végére meg pont annyira „elhidegülünk” egymástól, hogy gyakorlatilag kezdhetjük elölről az udvarlást, mert nem kívánsz meg automatikusan valakit csak azért, mert szombat reggel van, és nem kell korán kelni. Kell az együtt töltött, összebújós, ráhangolódós nap, amikor csak egymással foglalkozunk, és persze ezt is nehéz kivitelezni, mert hajlamos az ember társasági programot szervezni hétvégére. Jaj!
Amúgy én is a „tömeg” trükköket szoktam használni, de ott és akkor nem érzem erőltetettnek, valahogy spontán jönnek. Rátörök a zuhany alatt, „ünneplős” fehérneműt veszek, kinyitok csak úgy egy üveg finom bort. Aztán eljárok tornázni, és időnként szólok, hogy ellenőrizze, elég szép vagyok-e már :-))) Féltékennyé tenni nem akarom, saját példámból tudom, hogy féltékenynek lenni szörnyű. Nem kívánom senkinek, neki meg főleg nem…”

nmaris

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top