nlc.hu
Aktuális
Az új trend: Internetes biztosításkötés

Az új trend: Internetes biztosításkötés

A korábbiakban bevett módszer helyett (hosszú sorok a biztosítók ügyfélszolgálatán, összehasonlíthatatlan ajánlatok és bonyolult feltétel szövegek) ma már lehetõség van a biztosítások gyors és egyszerû megkötésére az Interneten keresztül.




Az Internetes biztosítási alkuszok segítségével mindenkinek lehetősége nyílik a Magyarországon árult biztosítások gyors összehasonlítására és megkötésére. Azon felül, hogy itt különösebb biztosítási ismeretek nélkül mindenki megtalálhatja és megkötheti a számára legkedvezőbb biztosítást még jelentős összegeket is megtakaríthat.

Szakértőnk kérdésére Rácz István, a www.biztositas.hu ügyvezetője elmondta: „A különböző biztosítók díjai és szolgáltatásai között igen jelentős eltérések tapasztalhatók. Nem ritka például, hogy az oly sokakat érintő Casco biztosítás esetén a biztosítók ugyanazon autóra adott ajánlatai között több mint 150.000 Ft díjeltérés is tapasztalható.”

Mindenkinek ajánlatos tehát biztosítási igény felmerültekor (pl: új autóvásárlás) tájékozódni az Internetes oldalunkon – javasolja a www.biztositas.hu ügyvezetője.


Az Internetes kötés olcsóbb

Az Internetes biztosítási alkusz portálok amellett, hogy átláthatóvá és közérthetővé teszik a biztosításokat, igyekeznek további kedvezményekkel is csábítani az ügyfeleket, hogy a biztosításaikat oldalukon keresztül kössék meg. Ilyen például a Casco esetében a www.biztositas.hu-n alkalmazott 1 havi díjvisszatérítés, amely minden biztosító díjából visszajár az ügyfélnek, ha a biztosítását az oldalon keresztül köti meg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top