Aktuális

Több szeretõm volt, mint Casanovának – II. rész

– Fiatalon pontosan hatvannégy hibát fedeztél fel magadon.

– Így igaz. Például utáltam a termetemet. Tizenegy évesen 173 cm voltam, hatalmas mellekkel! Aztán a hajam az első menstruációm után lassan szőrré alakult! Mára mindezt elfogadtam. Sőt! Ők a kedvenceim. Esténként beülök
a kádba, és végigbecézgetem magam.

– Nem látni, hogy sminket használnál…

– Nem is! Régen nagyon zsíros volt a bőröm, tele pattanással. Ma épp ezért nem kell krémeket használnom, csak tonikot.

– Az a piercing a nyelvedben…

– A szex miatt van. Nagyon szeretem az orális játékot!

– Az önéletrajzodban folyamatos szerelemről mesélsz, de a mostani férjeden kívül nem nevezel meg más férfit.

– Nem szeretek kiadni senkit, pedig több szeretőm volt, mint Casanovának. Bár az orgazmust a férjemig nem ismertem.

Soma élete igen változatosan alakult a gimnázium után is. Színész szeretett volna lenni, de nem vették fel a színművészetire. Így dolgozott jegyellenőrként, volt betanított esztergályos, fatelepen köböző, gyógyszergyárban készülékkezelő, vagy épp a Balatonnál vendéglátós. Hogy az illegális sapkaárusításról ne is beszéljünk.

– Hálás vagyok a sorsnak így utólag, amiért ennyi mindenen átmentem. Azt azért nem mondom, hogy ott, abban a pillanatban jól éreztem magam.

– Fussunk át azon a névkavalkádon, ami az életed egyes korszakait jellemezte.

– Somogyi Gyöngyi Zsuzsannának születtem, aztán első gimiben lettem Soma, majd jöttek a bevadulások: Somhegyi Teca voltam szűk baráti körben, aztán Lőrinczné Spitzer Tavasz-Gyöngyibaba Soma — mert tavasz típusú vagyok, tele energiával —, voltam Nea is rövid ideig, most pedig Soma Mamagésa vagyok.
Ez abból a meggyőződésemből származik, hogy öntudatra kell ébreszteni a nőket. Mert az egyik legfontosabb dolog a szakrális nőtudat, és ennek megvalósítása.

– Ha már itt tartunk, megkérdem, te jó anyának tartod magad?

– Igen. Nagyon felelősségteljes anyának érzem magam. Ugyanakkor infantilis is vagyok a gyerekeimmel. A fiam szerint túlságosan is. A tizenegy éves Hannával azt szoktuk játszani, hogy barátnők vagyunk, egykorúak, csak én a nagynövésű, Gömbi, ő meg a Csutka.

– Mit szólnak a gyerekeid fémmel átfúrt nyelvedhez, rózsaszín golyóval a végén?

– A fiam, Lázár már tizenhárom évesen tetetett az álla alá egyet, most a szemöldökébe fog. Hanna viszont nagyon decens, szerinte pocsék, olyan, mintha egy nagy rovar lenne a nyelvemben. A kis drága! A múltkor például gyönyörű rózsaszín melltartó volt rajtam, felette egy mindent látni engedő hálós top, és ő teljesen fel volt háborodva, hogy képzelem, még meglát egy paparazzo! Mondtam neki, azért megyek így! Imádom a gyerekeimet! Az is a baj, hogy túlzottan engedékeny vagyok velük. Muci a becenevem otthon. Engedékeny Muci. Máig nem tudtam rávenni őket, hogy a koszos zoknit a szennyesbe dobják, amiért haragszom is magamra!

– Azt mondják, a jó párkapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet. Ti mit tiszteltek egymásban a férjeddel?

– Szereti a megbízhatóságomat, a kötelességtudatomat és a szorgalmasságomat, meg amúgy is imád! Fordítva? Maci a legtoleránsabb ember, akivel valaha találkoztam. Négy éve van leánylakásom, igazi úriember, soha nem jött föl bejelentés nélkül. Tiszteletben tartja, ha egyedül szeretnék lenni, tudja, ilyenkor meg kell várni, míg én jelentkezem. Emellett elképesztő tárgyi tudása van! Bárhova megyünk kirándulni, ő az idegenvezető.

– Jól érezheted magad a bőrödben…

– Igen. Rengeteget dolgozom. Március végére megjelenik az első önálló lemezem, amivel kievezek nemzetközi vizekre is. Ott a Merlin Színház, ahol kuplékat éneklek, a műsorvezetés a Rádió Caféban, a zsűrizés a Megasztár II-ben. Írok egy női site-nak is, rendszeresen koncertezem a Soma Jazz Most zenekarommal és Dj Cyborg Templárral. Ezenkívül szeretném kiadatni a verseimet, és van egy könyvtervem is a teljes nőről. Ott a Nők Háza is, ami egyelőre titok, hogy mi lesz. Idősebb éveimben írással, tanítással, gyógyítással foglalkozom majd, és filmezéssel. Már kész a forgatókönyv, tudom a címét is: Zsírtrilógia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top