Aktuális

Anyu, én választottalak! – II. rész

Szabó Ildikó ezoterikus író
Egyforma-e az anyai szeretet?

Az anyák azt mondják, hogy mindegyik gyermeküket egyformán szeretik. Ám már a tibeti titkos tanítások is arról szólnak, hogy még a jó anyák sem éreznek egyformán a gyermekeik iránt. Pontosabban minden anya úgy szereti a gyermekét, ahogyan a gyermeke ezt akarja. A horoszkópokból tökéletesen látszik, hogy a gyermek hogyan viszonyul az anyjához, és hogyan fogja kiharcolni azokat az érzéseket, amelyeket meg akar élni, amelyekre szüksége van.

A környezet ezt rendszerint úgy látja, hogy az egyik gyerekkel az anya túlzottan szigorú, a másikat pedig babusgatja. A valódi ok pedig az, hogy a gyermek úgy viselkedik az anyával, hogy ezt a reakciót kiváltsa belőle. Az a gyerek, amelyik meg akarja tanulni a korlátozást, a következetességet, gyakran hallja az anyától, hogy mit nem szabad. Viszont az a gyermek, amelyik állandóan bújik, és szinte dorombol az anyjának, a rajongást, az odaadást élheti át.
Így volt ez Zsófi és Áron esetében is. Úgy tűnt, hogy a kislányt az anyja „ridegtartásban” nevelte, míg Áronnak szinte mindent megengedett. Horoszkópjaikból kiderült, hogy a lány azért harcolta ki ezt a bánásmódot, hogy korán „le tudjon szakadni” az anyáról, és távol az otthonától valósítsa meg önmagát. Harmadik diplomáját szerzi Amerikában, és az egyik kutatóintézet vezető munkatársa. Áron negyvenévesen kettesben él a mamával, a rajongó szeretetért gondoskodás a viszonzás. A horoszkópok szerint az anya halála után Áron nem marad magára, utána talál a párjára, aki az anyjához hasonló tulajdonságokkal rendelkezik majd.

Az örökbefogadás karmája

Rengeteg kérdés merül fel még a születés karmája körül. Például, hogy miért születik valakinek beteg gyermeke? Szülő miért mond le a gyermekéről? Milyen karmikus kapcsolat van az örökbe fogadó anya és a szülőanya között? Miért javasolja az ezotéria, hogy a fogantatás és a szülés között ne változtasson az anya élethelyzetet? Ezekre a kérdésekre egy következő összeállításunkban adjuk meg a spirituális tanok szerinti válaszokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top