Aktuális

Nõk Lapja Asztrológia – II. rész





SKORPIÓ ASZCENDENS: Az állatöv legnagyobb méregkeverője, aki ezzel a viselkedéssel több kárt okoz magának, mint hasznot. Ezért az életben egyszer újra kell kezdenie.

PROGNÓZIS: Megtalálja a reménytelennek tartott helyzetből a kivezető utat. Ingatlannal kapcsolatos vitás kérdést rendezni tud, és végre magához ölelhet egy régen látott, szívének kedves ismerőst.





NYILAS ASZCENDES:
Hisz abban, hogy többre hivatott, és élre jutási vágyához az élre jutási képességet is megadja neki a sors. Lobbanékony, hamar sértődik, és még hamarabb sért.

PROGNÓZIS: Jól megválasztott módon és határozottan tud leszámolni egy ellenfelével. Az egészségügy nagyobb szerepet kap az életében, előfordulhat, hogy ismerőst kell kórházban látogatnia.





BAK ASZCENDENS:
Csak semmi sietség, kapkodás! Így aztán nagyot nem is tévedhet a döntéseiben. A legkeményebb vitapartner és a legádázabb ellenfél, aki nem ismer lehetetlent.

PROGNÓZIS: Senki nem ért most jobban ahhoz, hogyan használhatja ki mások segítségét, és fordíthatja a maga hasznára. Ügyes diplomáciával talán még rokon megélhetési gondjain is enyhíthet.





VÍZÖNTŐ ASZCENDENS:
Toleráns és elfogadó. Megérti, hogy az éremnek két oldala van, és mindenki a saját szemszögéből látja az eseményeket. Ezért könnyebben boldogul.

PROGNÓZIS: Rendkívüli sikereket érhet el a munkájában. Talán még a szakmai ranglétrán is följebb kapaszkodhat. Érdemes most új vállalkozásba fogni, mert jelentős haszonra tehet szert.





HALAK ASZCENDENS:
Senki sem érez olyan mélyen együtt másokkal, mint ő. Mégsem válik áldozattá, mert képes úgy segíteni, és a lelki problémákat elemezni, hogy közben távolságot tart.

PROGNÓZIS: Minden olyan dologgal, amely külföldhöz kapcsolódik, eredményes lesz. Ha jogi ügye van, Fortuna az ön oldalán áll, és nyerhet. Megismerkedhet az okkultizmussal, és a témában otthonosan mozoghat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top