Aktuális

Nõk Lapja Asztrológia

Horoszkópunkból megtudhatjátok, hogy a Skorpió havában milyen eseményekre, érzelmekre számíthattok. A Bikák kitartanak a véleményük mellett, a Szüzek óvatosan élnek.

Ha nem ismered az aszcendensed, keresd elő a Nők Lapja 2004/4. számából az aszcendenstáblázatot, vagy kattints ide! »





KOS ASZCENDENS: Ami a szívén, az a száján. De ha kíméletlenül viselkedik is, mégis mélyek az érzései, és mindig, minden helyzetben számítani lehet rá.

PROGNÓZIS: Ragyogó pénzszerzési ötletei lehetnek. Remekül fektetheti be megtakarított pénzét, és közelebbi tapasztalatokat szerezhet az ezotéria titokzatos világáról is.





BIKA ASZCENDENS:
Rámenős és rendkívül találékony, ha a saját üzletéről, a bevételeiről van szó. A véleménye mellett kitart, ezért inkább belemegy a konfliktusokba.

PROGNÓZIS: Házastársa lendülete magával ragadja, és ketten együtt most sokra vihetik. Ha nincs partnere, találkozhat azzal, aki mellett leélheti az életét. De meg kell küzdenie érte!





IKREK ASZCENDENS:
Mesteri módon szedi ki másokból a titkokat, ügyesen beszélteti az embereket, magáról nem mond semmit, és senki sem unatkozik a társaságában.

PROGNÓZIS: Lázas megbetegedés amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy. Munkakörülményei javulnak, munkahelyén új barátokra tehet szert. Még akkor is, ha évek óta ugyanott dolgozik.





RÁK ASZCENDENS:
Válogatós és szégyenlős. Neki nem felel meg minden és mindenki, ezért aztán sokszor addig finnyáskodik, amíg alaposan beválaszt. Szabadkozik, de imádja, ha dicsérik.

PROGNÓZIS: Érzékisége rabul ejt valakit, és a kísértésnek ön sem tud ellenállni. A tánc, a sport, a konyhaművészet több örömet, nagyobb sikert tartogat. A családban gyermekáldás várható.





OROSZLÁN ASZCENDENS:
Remekül ért ahhoz, hogy másokból a rejtett képességeket a felszínre hozza. Imádja, ha kiszolgálják, és hiúságát legyezgeti, ha szexisnek tartják.

PROGNÓZIS: Idősebb korú hozzátartozó egészségi problémája nem okoz annyi fejtörést, mint korábban. Olyan lakáslehetőség adódik, amelyet nem szabad kihagyni, még ha hitel kell hozzá, akkor sem.





SZŰZ ASZCENDENS:
Óvatosan él, és illúziók nélkül szemléli a világot, így aztán a többi állatövi jegyhez képest őt éri a legkevesebb csalódás. Ha valamit megígér, biztos, hogy betartja.

PROGNÓZIS: Régóta foglalkoztató probléma megoldására döbbenhet rá. A hivatalos ügyeit frappánsan intézheti, és amiről korábban úgy hitte, hogy elveszett, azt most megtalálhatja. Ám vigyázzon balesetveszélyes a mostani időszak!





MÉRLEG ASZCENDENS:
Mindent a szimpátia és az antipátia dönt el nála, amit azonban ügyesen titkol. Ezért, ha akar valamit, ő is a barátkozó természetét, a báját veti be.

PROGNÓZIS: A pénzügyi biztonság megteremtéséért sokat tehet, és a jó kereseti lehetőség erőt is ad most önnek. Érzékisége fokozódik, ez az oka annak, hogy mohón veti bele magát egy titkos kalandba.


» Itt következik a többi állatövi jegy prognózisa!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top