nlc.hu
Aktuális
Aki megtalálta magában a vékony nõt

Aki megtalálta magában a vékony nõt

Görbedi Szilvia tizenkét kilót adott le a Nõk Lapja 100 felettiek klubja segítségével. Szilvi szerint minden a fejben játszódik, bár neki Norbi fogyási módszere jött csak be igazán. Azóta bátrabbnak, felszabadultabbnak érzi magát.






Görbedi Szilvia
– Mindig is átlagos alkatú voltam, se sovány, se kövér, a fogyókúrát hírből sem ismertem, egészen addig, amíg nyolc éve megszületett a kislányom – emlékszik vissza Szilvia. – A szülés után maradt rajtam jó néhány kiló súlyfelesleg. Közben a házasságom is kezdett megromlani, és ahogy az már lenni szokott, evésbe fojtottam a bánatomat. Nem is emlékszem, hogyan híztam el, egyszer csak arra ébredtem, hogy kövér vagyok. A válásom után szerettem volna párt találni – eleinte azt gondoltam, fogadjanak el az emberek olyannak, amilyen vagyok. Meg, hogy nem a külső számít, hanem a belső! Aztán egy idő után rájöttem, hogy a világ nem így működik. Kipróbáltam szinte az összes csodakúrát, azok nem, de Schobert Norbi módszere segített: százkét kiló voltam, most kilencven és fél vagyok. Nem csak az alakomon látszik a változás, hiszen bátrabb lettem az öltözködésben, máshogy mozgok, levágattam a hajam. Most már a mozgást is megszerettem, ha kihagyok egy-egy tornát, akkor hiányzik. A munkahelyemen, egy nappali ambulancián, fogyiklubot szerveztem a betegeinknek. Kímélő gyógytornát végzünk, és étkezési tanácsokkal is segítem őket. A legnagyobb változás mégis az az életemben, hogy már nem úgy gondolok magamra, mint egy kövér nőre, akinek el kell bújnia. Több az önbizalmam, felszabadultabb vagyok, és ez nagyon jó! Még nem vagyok teljesen önmagam, de folyamatosan változom, és már látom, milyen leszek, amikor végleg magamra találok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top