Aktuális

Karácsony az Illatos úton!

Karácsony közeledtével sokan szeretnének az Illatos úti kutyák körülményein javítani. Egy spontán módon, e-mailben elindult civil kezdeményezés most a Fõvárosi Ebrendészeti telep állatainak kíván segíteni - mindezt adományokból.

A spontán módon, e-mailben elindult civil kezdeményezés sikerrel rajtolt: a felajánlások már majdnem elérik a félmillió forintot, ebből mintegy háromszázezer már meg is érkezett a technikai segítő számlájára. A kutyaágyakat egy nagykereskedés (Panzi) nagykereskedelmi árnál is kedvezőbb áron biztosítja, míg a gyógyszerekkel kapcsolatban még keresik a szervezők azt a céget, amely a legkedvezőbb feltételeket tudná számunkra biztosítani. Ezeken kívül egy chipleolvasót is beszereznek a telep számára.

Az akciót a Kutyamentő Egyesület szervezi, amelynek technikai lebonyolításában a “Vahur” Állatvédő Egyesület nyújt segítséget.

Hozzájárulásodat a “Vahur” Állatvédő Egyesület, Balatonfelvidéki Takarékszövetkezetnél vezetett 72800061-10014231 számú bankszámlájára utalhatod.

A beérkező adományokból az Illatos úti állategészségügyi telep kutyái számára vásárolnak műanyag, fertőtleníthető kutyakosarakat. Amennyiben több pénz gyűlik össze, abból a telep számára létfontosságú gyógyszereket szereznek be.

A karácsonyi adományok átadására december 19-én, vasárnap délelőtt 10.00 órakor kerül sor, ahol az Illatos úti telepről szóló előadás mellett az alakuló Kutyamentő Egyesület vezetője is beszámol majd a mentések menetéről, és általánosságban a gyepmesteri telepekről is szó esik majd. Mivel éves szinten több ezer kutya hal meg gyepmesteri telepeken, nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél nagyobb publicitást kapjon egy ilyen civil összefogás – ez is segít talán tudatosítani az emberekben azt, hogy egy gyepmesteri telep nem menhely, az ott lévő kutyákra legtöbb esetben a halál vár.

Fontos:
Ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az adományozó okiraton, amit az adományokból vásárolt eszközökkel együtt átadunk az Illatos úti állategészségügyi telep képviselőjének, szerepeljen a neved, akkor jelezd, hogy milyen formában szeretnéd: teljes névvel vagy az interneten használt nick névvel.
Ha az általad küldött adományról adóigazolást szeretnél kapni, akkor neved, pontos címed és adóazonosító számod feltüntetésével írj egy levelet az lkme@freemail.hu címre. Add meg az utalás napját, és az utalt összeg nagyságát is. Az adóigazolást postán küldjük majd el.

Minden adományozónak köszönjük a segítséget!

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged, itt elérhetsz minket:
06-30/201-66-71 Tenner Anna
06-70/318-31-06 Németh Réka
06-70/540-37-01 Fehér Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top