Aktuális

Gyõzött a kóla és Vágó István

Vajon mivel oltja szomját legszívesebben a magyar ember, kólával vagy anyatejjel? Továbbá melyik a legkedveltebb magyar idõtöltés? És kit utálunk legjobban a televízióban?




Elsőlént lássuk azokat a kategóriákat, amelyeknek szereplői nem tudnak megsértődni.

Az év legkedveltebb étele a pizza lett: paraszthajszálnyival előzte meg a töltött káposztát és a mákos gubát, de hatodikként megemlítenénk egy édesipari terméket is: sokan a nyalókára buknak.
Vesztes volt idén azonban a tökfőzelék, a spenót és a pacal. Ezzel kapcsolatban megkérdeztük Lajos Marit is, aki szerint mindhármat mennyeien el lehet készíteni – de ízlésről természetesen nem nyitunk vitát.

Az év legkedveltebb alkoholmentes italaként a cukros lé, azaz a kóla végzett az élen, amit az ásványvíz és a tea követett. A listán hatodikként végzett az anyatej – ezúton is köszöntjük legfiatalabb szavazónkat, hiába, az internetezést nem lehet elég korán elkezdeni…

A legkevésbé kedvelt – vagy fogalmazzunk így: a leginkább utált – alkoholmentes italok aranyérmese megegyezik az előző győztessel: ez pedig a kóla. Amely, ezek szerint, annyira megosztja a társadalmat, akár a mindenkori miniszterelnök személye. Második a Fanta, harmadik a paradicsomlé, de a legizgalmasabb eredmény a pesti és a fóti csapvíz után, a rovarmaradványt tartalmazó gyógytea hetedik helyezése.

Szavazóink édesszájúak: az alkoholos italok között nyert az ír krémlikőr, majd következett a gyümölcsös rum, bronzérmes pedig a sör lett. Az árpalé azonban szerepel a legkevésbé kedvelt alkoholok között is, méghozzá az előkelő, első helyen. „Őt” követi a pálinka és a híres magyar gyomorkeserű. Bohém és/vagy alkoholista olvasóink a kérdést értelmezni sem tudták, ezért a legutálatosabb itókák negyedik helyén végzett az Ilyen ital nincs!!! válasz.
Mi a legkedveltebb szabadidős tevékenység? – kérdeztük, de persze nem mindenki a szexre gondolt. Első helyen ugyanis a kirándulás végzett, míg második lett az olvasás, harmadik meg az úszás. Meglepő, hogy a listán megjelent az „anyaság” is, ami szabadidős tevékenységként… hm… kicsit furcsa, ám legyen. Az anyasággal is összefügg egy picit, de mindenképpen méltányolható, hogy sokan „pasizással” ütik el unalmas óráikat.

A legkevésbé kedvelt szabadidős tevékenység első három helyezettje is unalmas egy kicsit – a futás, a tévénézés és a takarítás –, ugyanakkor érdekes, hogy olvasóink tüntetésekre se szeretnek járni, továbbá valaki beírta, hogy szíve szerint kihagyná azt, hogy két vodka-narancs után felüljön az óriáskerékre.
Jöjjön valami egészen más! Mit is szeretnek olvasóink a férfiakban? A legjobb tulajdonságuk – toronymagasan! – a hűség, ezt követi az őszinteség és a figyelmesség. Ugyanakkor, a válaszokból kiderült: ha a férfi már hűtlenkedik vagy nem őszinte, legalább mosogasson el, vagy vigye ágyba a reggeli kávét. És mely férfitulajdonságok borítják ki szavazóinkat? Hát a lustaság, az önzés és a hűtlenség. A válaszok alapján az is, ha a férfi tutyimutyi, és egy kis náthába is bele akar halni.
Ahogy Bálint gazda is írná cikke végén: hát ennyi fért a mai levelünkbe, kedves Olvasó! A 2004-es legek ismertetést most félbehagyjuk, de ígérjük, visszatérünk még a lista második felére: jönnek a további sztárok, vélemények a házimunkáról és az év botrányairól!

és most elérkeztünk a legeslegfontosabbhoz: a tévéhez! Játékos kedvű olvasóink mennybe menesztették a Megasztár című zenei vetélkedőt. Vágó István Legyen Ön is milliomos!-a csak a második helyet tudta megszerezni. A kvízprofesszor mögé a Kísértés című, embertelenül vicces show zárkózott fel, amelyről azt gondoljuk, hogy egy iszonyat, de azért mi is néztük. A „futottak még” kategória szereplője David Merlini, aki – nagy örömünkre – kiborotváltatta összenőtt szemöldökét, ellenben – nagy bánatunkra – totálisan unalmas műsorban szabadult ki a víz alól. Igaz, még ez is elég volt a negyedik helyre.







Jakupcsek Gabriella
Az év legrosszabb tévéműsora címet a Barbara – Dumáljuk meg! délutáni csevegőshow „nyerte” el. Jövőre erre nem lesz lehetősége, ugyanis a TV2 bölcs vezetősége más műsorokban kamatoztatja Konta Barbara tehetségét. Második legrosszabbként, nagy megnyugvásunkra, felbukkan újra az „elszeretem-a-csajod” jellegű Kísértés. Harmadik a ValóVilág – hadd ne kommentáljuk, csak gyújtsunk örömtüzeket!
Az év legkedveltebb tévés személyisége a széleskörűen művelt Vágó István, a második legkedveltebb pedig a szintén széleskörűen művelt Jakupcsek Gabriella. Őket követi Fábry Sándor, aki alpári poénokért nem megy a szomszédba, de azon kevesek közé tartozik, akiknek még a taplóság is jól áll.

Jöjjön a feketeleves: annak idején, szexkutatásunkban a legvonzóbb magyar férfi aranyló babérkoszorúját helyeztük a homlokára, most azonban Stohl Buci elnyerte ,Az év legkevésbé kedvelt televíziós személyisége díjat. A kiszavazóshow-műsorokban rikoltozó színészt maga Anettka követi, akit egyelőre még nem lőttek az űrbe, de ami késik, nem múlik. Harmadik lett Havas „tanár úr”: mit csináljunk, nem szeretik olvasóink, ahogy zrikálja Claudiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top